Cumhurbaşkanlığı Adanalı Gazeteciye Soruşturma Açtı
Haber Detayı
17 Eylül 2020 - Perşembe 16:06 Bu haber 4963 kez okundu
 
Cumhurbaşkanlığı Adanalı Gazeteciye Soruşturma Açtı
Cumhurbaşkanlığı, Adanalı gazeteciye Cumhurbaşkanlığı adına yalan bilgi paylaşımı yapmasından dolayı soruşturma başlattı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Cumhurbaşkanlığı Adanalı Gazeteciye Soruşturma Açtı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Gazetesinin kurulduğunu ve Adana'da bazı şahısların söz konusu gazeteye yönetici olduğuna dair yalan bilgi paylaşan Adanalı gazeteciye soruşturma açıldığını duyurdu.

 

YALAN BİLGİ PAYLAŞAN ADANALI GAZETECİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Bugün bazı sosyal medya mecralarında 'Cumhurbaşkanlığı Gazetesinin kurulduğuna' ve bazı şahısların bu gazetenin 'istişare kuruluna atandığına' ilişkin yapılan paylaşımların tamamı gerçek dışı ve hayal ürünüdür. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'nın Adana'da ve Türkiye genelinde yukarıda belirtildiği gibi bir faaliyeti söz konusu değildir. Bu gerçek dışı paylaşımı yapan şahıslar hakkında gerekli işlemler Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanlığı tarafından başlatılmıştır. Vatandaşlarımızın, resmi makamlarca yapılmayan, kamu kuruluşlarının adını taşıma iddiasında bulunan bu tür paylaşımlara itibar etmemelerini ve bu paylaşımların yayılmasına vesile olmamalarını kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.'' denildi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanlığı, İletişim Başkanlığı, Adana Bölge Müdürlüğü, Adanalı gazeteci, soruşturma başlatıldı, yalan bilgi, paylaşım, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı