Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhur İttifakı Vurgusu
Haber Detayı
20 Nisan 2020 - Pazartesi 15:14 Bu haber 4269 kez okundu
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhur İttifakı Vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin Cumhur İttifakı'nın çalışmalarıyla daha da yükseleceğini söyledi.
SİYASET Haberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhur İttifakı Vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir Şehir Hastanesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Uluslararası kuruluşların anlamını yitirdiği bir dönemde Türkiye'nin kendi ayakları üzerinde durup gücünü gösterdiğini belirterek, coronavirüs salgını sonrası yeniden kurulacak olan dünyada Türkiye'nin Cumhur İttifakı'nın çalışmalarıyla daha da yükseleceğini söyledi.

 

TÜRKİYE SAĞLIK HİZMETLERİNDE BİR DESTAN YAZMIŞTIR

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sadece bugüne değil 10 yıl sonrasına da cevap verecek bir yatırımı yapıyoruz. Tüm dünyanın hayranlıkla takip ettiği kamu özel işbirliği yöntemiyle hayata geçirdiğimiz proje kapsamında 10 şehir hastanesini hizmete aldık. İnşası devam eden 8 şehir hastanemizin büyük bölümünü bu yıl sonuna kadar, kalanlarını da önümüzdeki yıl hizmete almayı planlıyoruz. Türkiye’nin sağlık harcamalarına ayırdığı bütçe 190 milyar liraya ulaştı. Türkiye sağlık hizmetlerinde bir destan yazmıştır. Aynı başarıya her alanda rastlamak mümkündür.'' dedi.

 

CORONAVİRÜS SONRASI YENİDEN KURULACAK DÜNYADA TÜRKİYE CUMHUR İTTİFAKI İLE YÜKSELECEK

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Kendi kendimize yetmenin hatta dostlarımıza yardım etmenin gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Uluslararası kuruluşların anlamını yitirdiği bir dönemde Türkiye kendi ayakları üzerinde durarak gücünü göstermiştir. Ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırarak evlatlarımıza çok daha güçlü bir Türkiye bırakmak istiyoruz. Koronavirüs salgını sonrası yeniden kurulacak dünya düzeninde ülkemizi hak ettiği yere ulaştırmak için hep birlikte daha çok çalışacağız. Cumhur ittifakı bunun için var. Cumhur ittifakı ile beraber inşallah yeni dönemde yeni hizmetlerle ülkemizi hep bir adım daha yükseğe çıkaracağız. Şimdi de yeni ufuklara yeni heyecanları kucaklayarak yol alacağız.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı, Erdoğan'dan, Cumhur, İttifakı, Vurgusu,
Yorumlar
Haber Yazılımı