Cumhur İttifakı'ndan Adana'daki Sağlıkçılara Destek
Haber Detayı
09 Ağustos 2021 - Pazartesi 18:59 Bu haber 2341 kez okundu
 
Cumhur İttifakı'ndan Adana'daki Sağlıkçılara Destek
Adana'da Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyelerince yapılan ve oy birliğiyle kabul edilen teklifle sağlıkçılara ücretsiz ulaşım desteği sağlandı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Cumhur İttifakı'ndan Adana'daki Sağlıkçılara Destek

Ak Parti ve MHP'li Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerince yapılan ve diğer partilerin de destek verdiği teklifte, süresi bittiğinden dolayı bir süredir mağduriyetler yaşayan sağlık çalışanlarına, belediye otobüsleri ve metrodan ücretsiz yararlanma hakkı yeniden tanındı. 

 

CUMHUR İTTİFAKI'NDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK

 

Adana’da koronavirüsle mücadelede fedakârca görev yapan sağlık çalışanları, geçen yıldan beri belediye otobüslerinden ve metrodan ücretsiz olarak yararlanıyorlardı. Bir süredir bu haktan yararlanamayan sağlık çalışanları birçok sıkıntılar yaşamaya başladı. Bunun üzerine, Büyükşehir Belediyesi’nde Cumhur İttifakı’nı temsil eden MHP’li ve Ak Parti’li Meclis Üyeleri, sağlık çalışanlarını mağdur eden sorunun çözümü için teklifte bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin bugünkü oturumunda gündeme alınan Cumhur İttifakının teklifine diğer partilerin meclis üyeleri de destek vererek, ücretsiz ulaşım imkânından yararlanma süresi uzatıldı. Oybirliğiyle alınan karara göre, sağlık çalışanları belediye otobüslerinden, metrodan ve park hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanacaklar.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhur İttifakı, Belediye Meclis Üyeleri, sağlıkçılara, ücretsiz ulaşım, desteği, ücretsiz otobüs, ücretsiz metro, süre uzatıldı, Ak Parti, MHP, önerisiyle, Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı