Coşkun Başbuğ Kısırlaştırma Oyununu Deşifre Etti
Haber Detayı
06 Şubat 2021 - Cumartesi 01:43 Bu haber 9930 kez okundu
 
Coşkun Başbuğ Kısırlaştırma Oyununu Deşifre Etti
Emekli İstihbarat Albay Coşkun Başbuğ, tüm insanlığın kısırlaştırıldığına yönelik iddialarda bulunup önlem alınması konusunda uyarılarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Coşkun Başbuğ Kısırlaştırma Oyununu Deşifre Etti

Bir dönem gelişmekte olan ülkelerde yaşayanlara doğum kontrolü önerilerek genç nüfusunu azaltmaya çalışan küresel güçlerin, taktik değiştirerek tüm insanlığı kısırlaştırmaya çalıştığını iddia eden Terör, Güvenlik ve Psikolojik Harp Uzmanı Emekli İstihbarat Albay Coşkun Başbuğ, nüfus artış hızındaki azalmaya dayandırdığı iddiaları hakkında yaptığı açıklamada, farkında olunmadan kısırlaşmaktan kurtulunması için tüm insanlara önerilerde bulundu.

 

UZUN VADELİ PLANLANAN TEHLİKELİ BİR OYUNLA KISIRLAŞTIRILIYORUZ

 

GDO'lu (Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar) yiyeceklerle insanların farkında olmadan kendi kendilerini kısırlaştırdığına dikkat çeken Emekli İstihbarat Albay Coşkun Başbuğ, nüfus artış hızındaki azalmaya dayandırdığı iddiaları hakkında yaptığı açıklamada, ''Yıllık nüfus artış hızı 2019'da binde 13,9 iken, 2020'de binde 5,5 oldu. Doğum hızı düştü, yaşlı nüfus arttı. Bu uzun vadeli ve tehlikeli bir oyunun sonucu kısırlaştırılıyoruz. Tavuk, hindi ve onların temel gıdası mısırdan ve mısır türevlerinden uzak durun. Sezaryen yaptırmayın.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Emekli İstihbarat Albay, Coşkun Başbuğ, tüm insanlık, kısırlaştırılıyor, kısırlaştırma uyarısı, önerilerde bulundu, GDOlu yiyecekler, nüfus artış hızı, doğum hızı
Yorumlar
Haber Yazılımı