Başbuğ Türkeş'i Anan Erdoğan Bahçeli'ye Teşekkür Etti
Haber Detayı
24 Mart 2021 - Çarşamba 15:29 Bu haber 7741 kez okundu
 
Başbuğ Türkeş'i Anan Erdoğan Bahçeli'ye Teşekkür Etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbuğ Alparslan Türkeş'i andıktan sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.
SİYASET Haberi
Başbuğ Türkeş'i Anan Erdoğan Bahçeli'ye Teşekkür Etti

Ak Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde siyasi gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Görüş Teşkilatlarının kurucusu Merhum Necmettin Erbakan ile Ülkücü Hareket'in ve MHP'nin kurucusu Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'i anarken, Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.

 

AK PARTİ BÜYÜK KONGRESİ'NE MHP'DEN GÜÇLÜ KATILIM

 

Geçen hafta gerçekleştirilen MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'na kalabalık bir heyetle katılan Ak Parti'nin bugün gerçekleştirilen 7. Olağan Büyük Kongresi'ne, MHP de aynı şekilde kalabalık bir heyetle katıldı. Ak Parti Büyük Kongresi'ne MHP'den, TBMM Başkanvekili Celal Adan, Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, İzzet Ulvi Yönter, Sadir Durmaz ve MYK Üyesi Nevin Taşlıçay katıldı.

 

BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ'İ ANAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen Ak Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde konuşan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Türkiye ne zaman demokrasi ve kalkınma hamlesine girişse karşısına içeriden ve dışarıdan nice engeller çıkartıldı. Rahmetli Menderes’in ve rahmetli Özal’ın çabalarıyla, rahmetli Erbakan ve rahmetli Türkeş’in dirayetli duruşlarıyla önemli kazanımlar elde edildi. MHP'ye ve Genel Başkan Sayın Bahçeli'ye Cumhur İttifakı çatısı altında bizimle birlikte yürüdükleri için şahsım ve partililerim adına şükranlarımı sunuyorum. Türkiye'yi önce 2023 hedeflerine ardından da 2053 vizyonuna inşallah bu ittifakla kavuşturacağız.'' dedi.

 

TÜRKİYE HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA 21 YÜZYILI İNŞA EDECEK

 

Önüne çıkarılan engelleri birer birer aşan Türkiye'nin, Türk Asrı olacağı öngörülen 21. yüzyılda hedefleri doğrultusunda kararlı bir şekilde ilerlediğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Sadece elindekilere sahip çıkmakla yetinmeyen, yeni küresel siyasi ve ekonomik düzende hak ettiği yeri alma kararlığını 2023 hedefleriyle, 2053 vizyonuyla, 2071 idealiyle gösteren bir Türkiye var. Üzerinde asırlardır sahnelenen senaryoları yırtıp atan, bilhassa da son sekiz yıldır önüne kurulan tuzakları birer birer yıkıp geçen, hedeflerinden asla kopmayan bir Türkiye var. Türkiye’yi yeni küresel siyasi ve ekonomik düzenin asli unsurlarından biri yapmakta kararlıyız. Uzunca bir süredir takip ettiğimiz rotamızın adı olan 2023 hedeflerimizi yeni bir başlangıç haline dönüştürerek 21’inci yüzyılı ve ötesini kuşatacak büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa ediyoruz.'' dedi. 

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbuğ Alparslan Türkeş, andıktan sonra, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Ak Parti kongresi, Devlet Bahçeli, MHP, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı