Başbuğ Türkeş'e Tahammül Edemeyen İyi Parti'ye Tepki
Haber Detayı
04 Eylül 2022 - Pazar 10:31 Bu haber 3589 kez okundu
 
Başbuğ Türkeş'e Tahammül Edemeyen İyi Parti'ye Tepki
MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın, Başbuğ Alparslan Türkeş'in ismine karşı çıkan İyi Parti'nin gerçek yüzünü gösterdiğini söyledi.
MHP Haberi
Başbuğ Türkeş'e Tahammül Edemeyen İyi Parti'ye Tepki

Aydın'ın Söke İlçesinde henüz isim konulmayan bir parka Başbuğ Alparslan Türkeş isminin verilmesine karşı çıkan İyi Parti'li Belediye Meclis Üyelerine ve İlçe Başkanına tepki gösteren MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın, her fırsatta MHP'ye olan kin ve nefretlerini gösteren İyi Parti'nin Başbuğ Alparslan Türkeş'in ismine bile artık tahammül etmediğini belirterek, esasen gerçek yüzlerini gösterdiklerini söyledi.

 

MHP SÖKE İLÇE BAŞKANI ÖMER AKALIN'DAN İYİ PARTİ'YE SERT TEPKİ

 

Cumhur ittifakı'nın Başbuğ Alparslan Türkeş ismini parka verilmesi konusunda verdiği önergeyi reddeden İyi Parti'ye tepki gösteren MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''01.09.2022 tarihinde yapılan Söke Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısında Cumhur ittifakı olarak Cumhuriyet Mahallesi'nde ismi bulunmayan bir parkın isminin cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş isminin verilmesi adına önerge verdik, yapılan oylamada önergemizin kabulü CHP ve iyi Parti'nin ret oyları ile reddedilmiştir. Her defasında ülkücü geçmişi olduğunu iddia eden, sosyal medya hesaplarında fotoğraflar paylaşan İyi Parti'nin siyaset cambazı ilçe başkanı Çağlar Çelikez bekleneni yapmış, parkın isminin Alparslan Türkeş olmaması adına İyi Parti meclis üyelerine etki etmiştir.'' dedi.

 

İYİ PARTİ'LİLER GERÇEK YÜZLERİNİ GÖSTERDİ

 

Eskiden MHP'li olup günümüzde İyi Parti'de siyaset yapan  Belediye Meclis Üyelerinin tavrı hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın, ''MHP eski ilçe başkanlarından iyi Parti belediye meclis üyesi Turgay Avcı, oylamada neden çekimser oy kullandığını anlatmaya çalışmış, günah çıkartmaya çalışırken komik bir duruma düşmüş ve şu anda neden MHP'de değil de İyi Parti'de siyaset yaptığını milliyetçi ülkücü camiaya göstermiştir. Bir süre MHP'de bulunan ve koltuk bulamayan İyi Parti'de belediye meclis üyesi olan ve ayrıca ilk fırsatta oğluna belediyede kadro açtıran koltuk sevdalısı Mehmet Mert de ret oyu vererek bizleri yanıltmamıştır. Alparslan Türkeş ismine tahammülü olmayanlar, onun hatırası MHP'ye her fırsatta öfke ve kin tutanlar, niyetlerini her fırsatta belli ederek ülkücü milliyetçi camiaya iyi Parti'nin gerçek yüzünü görmektedirler. Milliyetçi ve ülkücü camia sandıkta da gereğini yapacaktır.'' dedi.

 

İYİ PARTİ'LİLER ASLINDA HİÇBİR ZAMAN ÜLKÜCÜ OLAMADIKLARINI İSPAT ETTİLER

 

İyi Parti'lilerin aslında hiçbir zaman Ülkücü olamadıklarına dikkat çeken MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın, ''Biz Başbuğun adını sadece bir parka vermek istedik. Vereceğiniz destek sizleri ülkücü yine yapmayacaktı. MHP’den kopuşunuz siyasi karardır. Saygı duyabiliriz. Sizler bugün Başbuğ adına karşı çıkarak hiçbir zaman ülkücü olamadığınızı ispat ettiniz. Sizler bizim için yok hükmündesiniz.'' dedi.

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Söke İlçe Başkanı, Ömer Akalın, Başbuğ Alparslan Türkeş, ismine, karşı çıkan, siyasetçilere, sert tepki, gerçek yüzünü, gösterdi, MHP, Cumhur İttifakı, Aydın
Yorumlar
Haber Yazılımı