Amasya Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Haber Detayı
03 Eylül 2022 - Cumartesi 15:29 Bu haber 3305 kez okundu
 
Amasya Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi
Amasya Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak değişimi gerçekleştirildi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Amasya Ülkü Ocakları Başkanlığında Bayrak Değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Amasya Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Rasim Alperen Akpınar'ın yerine, Mustafa Akgül'ün atandığını açıkladı.

 

AMASYA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Amasya Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda yapılan Bayrak değişimiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanlığına Mustafa Akgül atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, görevini devreden Rasim Alperen Akpınar'a ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim.'' dedi.

 

GÖREVE ATANAN MUSTAFA AKGÜL'DEN AÇIKLAMA

 

Amasya Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine atanan Mustafa Akgül, göreve atanmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi'nin takdirleriyle Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanı olarak atanmış bulunuyorum. Görevimiz süresince şehitlerimizden aldığımız bu sancağı, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin emrinde ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sn. Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi'nin yolunda ve al bayrağımızın gölgesinde daha ileriye taşıma gayretiyle çalışacağız. Besmele ile çıktığımız bu yolda Cenab-ı Allah'ın izniyle, Amasyamızda girmedik gönül, sıkmadık el, omuz vermediğimiz bir vatandaşımız kalmayacaktır. Hep beraber olacağız, Amasyamızda birliği yaşatacağız. Rabbim bu kutlu görevde yar ve yardımcımız olsun.'' dedi. 

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları, Ahmet Yiğit Yıldırım, Amasya, Mustafa Akgül, atandı
Yorumlar
Haber Yazılımı