Bakan Pakdemirli'den Cumhur İttifakı Açıklaması
Haber Detayı
19 Ocak 2021 - Salı 10:52 Bu haber 4086 kez okundu
 
Bakan Pakdemirli'den Cumhur İttifakı Açıklaması
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Cumhur İttifakı'na yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
Bakan Pakdemirli'den Cumhur İttifakı Açıklaması

Ak Parti'nin Muradiye Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Manisa 7. Olağan İl Kongresi'nde Cumhur İttifakı hakkında değerlendirmelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ak Parti ve MHP'nin birlikte olduğu Cumhur İttifakı'nın seçim ittifakı olmayıp hizmet ittifakı olduğuna dikkat çekerek, Cumhur İttifakı değilde muhalefet iktidar olsaydı son yıllarda içerde ve dışarıda elde edilen kazanımların hiçbirinin olmayacağını söyledi.

 

2023 SEÇİMLERİNİ BEKLEMEDEN SEÇİMLERE İYİ HAZIRLANMALIYIZ

 

2014 yılında yapılan Yerel Seçimleri MHP adayı olarak kazanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün, 2019 yapılan Yerel Seçimlerinde MHP'nin Cumhur İttifakı adayı olarak kazandığını hatırlatan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kongrede yaptığı konuşmada, ''Bugün büyükşehir belediyemizi, Cumhur İttifakı'mızın adayı Sayın Cengiz Ergün yönetiyor ve vatandaşlarımıza hizmet ediyor. 2023-2053-2071 hedeflerimiz için tazelenmenin gücüdür. Seçim arifesi beklemeden hazır olmalıyız. 2023'e çok daha iyi hazırlanalım. Hizmetlerimizle vatandaşlarımızın gönlünde yer alalım. Hepimiz daha çok çalışmalıyız.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI DEĞİLDE MUHALEFET İKTİDAR OLSAYDI BUNLARI YAPAMAZDI

 

Küresel saldırıların arttığı ve olağanüstü hadiselerin yaşandığı son yıllarda Cumhur İttifakı'nın kurulmasının önemine dikkat çeken Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ''Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Ak Parti'ye vatandaşlarımızın sağlam bir iltimat ve gönül bağı var. Ak Parti hükümetleri yaklaşık 20 yıldır vatandaşların gönlünde yer alarak iyi hizmet etti. CHP iktidar olsaydı milletimizin hali nasıl olurdu? Muhtemelen her şeyi eline yüzüne bulaştırırdı. Günümüzde Cumhur İttifakı değilde muhalefet iktidar olsaydı; Karabağ'da Azerbaycan'ın yanında durabilecek miydi? Kuzey Kıbrıs, Doğu Akdeniz'de, Karadeniz'deki haklarımıza sahip çıkabilecek miydi? Suriye, Irak'ta güvenliğimiz acaba ne durumda olurdu? PKK ve terör örgütleriyle mücadelede hangi seviyede olurdu? Sağlıkta dünyanın örnek gösterdiği ülke olabilir miydik? Coronavirüs salgınında gıdayla ilgili problem yaşanmamasını önleyebilir miydi? Bunların hiçbirini başaramazlardı.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI SEÇİM İTTİFAKI DEĞİL HİZMET İTTİFAKIDIR

 

Cumhur İttifakı'nın hizmet ittifakı olduğuna dikkat çeken Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ''2023 seçimleri siyasetin ve hizmetlerin karne zamanıdır. Ak Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı; seçim ittifakı değil, hizmet ittifakıdır. Cumhur İttifakı'nı en güçlü kılanlar sizlersiniz. 2023 seçimleri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılına denk geldiğinden tarihi bir seçim olacaktır. Milletimizin geleceği, vatanın istiklali ve istikbalinin seçimi olacaktır. 2023 seçimleri, geçmişte yaşanan seçimlerle aynı değildir. İşte bu yüzden yaptıklarımızı ve hizmetlerimizi iyi anlatmak ve hatırlatmak, halkımızı ikna için etkin yollar bulmak boynumuzun borcudur. İnşallah Cumhur İttifakı, 2023 seçimlerinden de alnımızın akıyla çıkacaktır. 2028, 2033'ün temelleri atılırken İl Başkanlarımıza ve Teşkilatlarımıza büyük görev düşüyor.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Tarım ve Orman Bakanı, Bekir Pakdemirli, Cumhur İttifakının önemi, ya kurulmasaydı, iktidar olunmasaydı, hizmet ittifakı, Cumhur ittifakı başarısı, Ak Parti ve MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı