Bahçeli: Türk Milleti Coronavirüs Kuşatmasını Yaracaktır
Haber Detayı
17 Mart 2020 - Salı 15:38 Bu haber 1898 kez okundu
 
Bahçeli: Türk Milleti Coronavirüs Kuşatmasını Yaracaktır
MHP Haberi
Bahçeli: Türk Milleti Coronavirüs Kuşatmasını Yaracaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Milletinin coronavirüs kuşatmasını yaracağını söyledi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çin'de başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs hakkında yaptığı açıklamada, coronavirüs musibetini aklın bilimin ve duanın gücüyle yeneceğimizden hiç kimsenin kuşkusunun olmaması gerektiğini söyledi.

 

TÜRK MİLLETİ VİRÜS KUŞATMASINI DA YARACAKTIR

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Korona musibetini aklın, bilimin ve duanın gücüyle yeneceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Geçmişte daha müşkül anlarda bile yeise ve yılgınlığa kapılmayan Türk milletinin bu virüs kuşatmasını da yaracağına inanıyorum. Bu süreçte karamsarlık aşılayanlara, kötümserlik yayanlara, provokasyonlara yeltenenlere, fırsatçılık, stokçuluk ve karaborsacılık yapanlara azami derecede dikkat ve uyanıklık mühim bir sorumluluktur.'' dedi. 

 

SAĞLIK BAKANLIĞI'NIN TAVSİYELERİNE UYULMASI MECBURİYETTİR

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Mikrobun kırılması için Sağlık Bakanlığı'nın tavsiye ve tembihlerine aynen riayet etmek insan ve toplum sağlığı açısından mecburiyettir. Koronavirüs tedavisi gören kardeşlerime acil şifalar temennisiyle birlikte, milletime, Türk-İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur, selamet niyaz ediyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bahçeli:, Türk, Milleti, Coronavirüs, Kuşatmasını, Yaracaktır, , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı