Bahçeli'nin Seçime Yönelik Talimatı Kulisleri Hareketlendirdi
Haber Detayı
05 Şubat 2022 - Cumartesi 15:37 Bu haber 2111 kez okundu
 
Bahçeli'nin Seçime Yönelik Talimatı Kulisleri Hareketlendirdi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Teşkilatlara Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere yönelik talimat verince siyasi kulislerde hareketlilik yaşandı.
MHP Haberi
Bahçeli'nin Seçime Yönelik Talimatı Kulisleri Hareketlendirdi

Ankara'nın Kızılcahamam İlçesinde MYK üyeleri, MDK üyeleri ve  Milletvekilleri ile kampa giren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Teşkilatlara Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere yönelik hazırlıklı olması talimatı verince, Ankara'da siyasi kulislerin hareketlendiği gözlemlendi.

 

BAHÇELİ'DEN ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER ANITINA ZİYARET

 

Merkez Yönetim Kurulu üyeleri , Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ve Milletvekilleri ile kampa girmeden önce Kızılcahamam'da bulunan Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kur'an-ı Kerim okunup dua edildikten sonra, şehitlerin isimlerinin yazılı olduğu Ülkücü Şehitler Anıtı'na karanfil bıraktı. Gökbörü Otağı'nda bulunan partililerle bir süre sohbet eden MHP Lideri Devlet Bahçeli, daha sonra parti yöneticileriyle birlikte toplantının yapılacağı otele geçti.

 

MHP KAMPINDA İSTİŞARE EDİLECEK YOĞUN GÜNDEM

 

Pazar günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kapanış konuşmasıyla sona erecek olan MHP kampında, 2023 seçimlerinde MHP'nin izleyeceği yol haritası, TBMM'de çıkarılacak yasalar, ekonomi, terörle mücadele başta olmak üzere Türkiye'nin iç ve dış siyasi gelişmelerin ele alınacağı belirtildi. Ayrıca, 2021 yılında Türkiye genelinde gerçekleştirilen Adım Adım 2023; İl İl Anadolu proğramının ikinci etabı olan Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarının 2022 yılında gerçekleştirilmesi konusunda çalışmalar yapılacağı öğrenildi.

 

BAHÇELİ'DEN TEŞKİLATLARA SEÇİMLERE HAZIRLIKLI OLUN TALİMATI

 

MHP Genel Başkan Yardımcılarının sunumlar yapacağı seri toplantılar öncesinde ülke gündemini değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MYK üyeleri, MDK üyeleri, Milletvekilleri ve tüm Teşkilatların 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere yönelik hazırlıklı olması talimatını verdi. Cumhur İttifakı'nı yıpratmak için her yolu deneyen muhalefet partilerinin söylemlerini etkisiz bırakacak politikaların belirlenmesini isteyen MHP Lideri Devlet Bahçeli, 2023 seçimlerine kadar saha çalışmalarına ağırlık verecek olan Teşkilatların, Cumhur İttifakı'nın başarılı çalışmalarını ve geleceğe yönelik planladığı çalışmaları halka iyi anlatmasını istedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Teşkilatlara, Cumhurbaşkanlığı, genel seçimler, yönelik talimat, verince, siyasi kulislerde, hareketlilik, 2023, MHP Kampı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı