Bahçeli'nin KKTC Seçimlerine Müdahalesi Sonucu Değiştirdi
Haber Detayı
21 Ekim 2020 - Çarşamba 16:09 Bu haber 7308 kez okundu
 
Bahçeli'nin KKTC Seçimlerine Müdahalesi Sonucu Değiştirdi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin KKTC Cumhurbaşkanlığı seçimlerine müdahalesi seçimlerin kaderini değiştirdi.
MHP Haberi
Bahçeli'nin KKTC Seçimlerine Müdahalesi Sonucu Değiştirdi

Rum yanlısı politikalar izleyerek, KKTC topraklarını Rumlara peşkeş çekmek isteyen KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın tekrar seçilmemesi için önlem alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milli politikalar izleyen Başbakan Ersin Tatar'ın Cumhurbaşkanı olabilmesi için stratejik bir hamle yaparak, aynı zamanda KKTC vatandaşı olan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş'ı KKTC'de seçim çalışması yapması görevlendirdiği ortaya çıktı.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN KKTC SEÇİMLERİNE YÖNELİK STRATEJİK HAMLESİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, KKTC Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ersin Tatar lehine çalışma yapması için KKTC'ye gönderdiği MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, seçimlerden bir ay önce KKTC'ye giderek kamp kurdu. KKTC'nin köy ve mahallelerini karış karış gezmek suretiyle 13 bin km yol yaparak, 200 Bölgede tam saha çalışma yapan MHP'li Erbaş, seçimlerin kaderini değiştirdi. KKTC'de şirketleri bulunduğundan halk ile iletişimi iyi olan MHP'li Erbaş'ın seçim çalışması yaptığı her bölgede Cumhurbaşkanı Adayı Ersin Tatar, sandıkta birinci çıktı. Netice itibariyle, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin stratejik ve kritik hamlesiyle, KKTC seçimlerinde kazanma ihtimali çok yüksek olan Rum yanlısı Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın seçim kaybetmesi sağlanmış oldu.

 

MHP KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ AHMET ERBAŞ'IN AÇIKLAMASI

 

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Ersin Tatar'ı tebrik ediyor, seçim sonuçlarının Kıbrıs Türklüğü’ne hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Esareti değil Cesareti seçen, bayrağına sahip çıkan KKTC’nin güzel insanları, bu tavrınızla Cengiz Topel, Rauf Denktaş ve Fazıl Küçük başta olmak üzere, Kıbrıs’ı vatan yapan şehitlerimizi ve yaşayan gazilerimizi şad ettiniz var olun sağ olun, Sayın Tatar Kutlu olsun.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanlığı, seçimin kaderi, stratejik müdahale, KKTC, MHP Kütahya Milletvekili, Ahmet Erbaş, Kıbrıs, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı