Bahçeli: İhanete Boyun Eğmeden Yola Devam Edeceğiz
Haber Detayı
05 Ekim 2021 - Salı 12:30 Bu haber 1923 kez okundu
 
Bahçeli: İhanete Boyun Eğmeden Yola Devam Edeceğiz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin iftira ve ihanetlere boyun eğmeden kutlu yoluna ve yolculuğuna şevkle devam edeceğini söyledi.
MHP Haberi
Bahçeli: İhanete Boyun Eğmeden Yola Devam Edeceğiz

TBMM'nin 27’inci Dönem 5. Yasama Yılı'nın ilk Grup Toplantısı'nda gündeme dair konularda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Milletinin sesi, Türkiye'nin beka siperi olan MHP'nin, teslimiyet anaforuna düşmeden, taviz çukuruna devrilmeden, fitneyle örülmüş tuzaklara düşmeden, iftira ve ihanetlere boyun eğmeden kutlu yoluna ve yolculuğuna şevkle devam edeceğini söyledi. 

 

UFUK ÖTESİNİ KAVRAYARAK DAVA VE SİYASET MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

 

Kılı kırk yaran tecrübi bir aklın rehberliğinde, bağımsız bir vicdanın ve hür bir kafanın eşliğinde, uyanık bir şuurun yol göstericiliği altında, ufuk ötesini kavrayan bir fikir aydınlığıyla dava ve siyaset mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Zan ve zehaptan uzak, önyargıdan ve vehimden azade, tutuk ve tufeyli bir duruştan ayrı sağlam bir duruş ve duyuş zenginliğiyle “ülkemize ve milletimize daha fazla ne yapabiliriz”, sorusunun cevabını arıyoruz. Bunu ısrarla, inançla, itinayla yapıyoruz. Huzur diyoruz, huzurlu bir geleceğin kilitlerini açmak için çırpınıyoruz. İnsanı huzursuzluğa iten asıl hususun, cevabını bulamadığı veya bulsa bile mevcut şartlarda içinden çıkamadığı kronik soru ve sorun alanları olduğunu biliyoruz. Söz konusu bu huzursuzluk halinin, aynı zamanda tatmin edici cevabı bulunamamış sorunların ve de zihni kurcalayan soruların varlığına işaret ettiğinin de farkındayız.

 

MHP TÜRK MİLLETİNİN SESİ, TÜRKİYE'NİN BEKA SİPERİDİR

 

Bizim her soruya verilecek bir cevabımız, her soruna yönelik çözüm önerilerimiz vardır, her zaman da milletimizin emrine ve hizmetine bilaistisna amadedir. Böylesi bir müktesebat ve mukavemet ışığında, taşıdığımız sorumlulukların fevkinde hareket etmeye kararlıyız. Teslimiyet anaforuna düşmeden, taviz çukuruna devrilmeden yolumuza ve tarihi yolculuğumuza şevkle devam edeceğiz. Çok şükür, istikameti sıratı müstakim olanlardanız. İradesi sıradağlar gibi duranlardanız. MHP Türk milletinin sesidir. MHP Türkiye’nin beka siperidir. MHP Cumhur İttifakı’yla birlikte Türkiye’nin muazzam sinerjisi, akıl ve gönül enerjisidir. TBMM’nin bu yeni yasama yılında Cumhur İttifakı olarak Türkiye’mize yapacağımız, sağlayacağımız ve kazandıracağımız pek çok yasal düzenleme, insanımızı huzur, refah ve esenliğe kavuşturacak yine pek çok sayıda adım ve kararımız olacaktır.

 

9 AYRI BÖLGEDE DÜZENLENEN İSTİŞARE TOPLANTISI

 

Bildiğiniz üzere, parti olarak Eylül ayıyla birlikte sahadaki temas ve çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Siyasi faaliyetlerimizi ülkemizin her köşesine nüfus ve sirayet edecek şekilde yaygınlaştırdık. Detaylarıyla planlayıp hayata geçirdiğimiz bölge istişare toplantılarımız vesilesiyle 81 ilimizin tamamına ulaştık. 4 Eylül 2021 tarihinde Afyonkarahisar’da başlayan istişare toplantılarımız devamında 9 ayrı bölgeyi kapsamış ve çok başarılı sonuçlar ortaya çıkarmıştır. Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımızın koordinesinde; Başkanlık Divanı üyelerimiz, Meclis grup yöneticilerimiz, milletvekillerimiz, Merkez Yönetim ve Merkez Disiplin Kurulu üyelerimiz, il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve teşkilatlarımızın diğer tüm kademelerinin katılımıyla toplantılarımız ifa ve icra edilmiştir. Siyasette var olmanın ön şartı, önce bu oluşun bilincine varmak, müteakiben gereğini ülkenin tüm sathında samimiyetle yerine getirmektir. Salgın şartlarını titizlikle dikkate alarak düzenlediğimiz bölge istişare toplantılarımız hamd olsun canlı, coşkulu, düzenli, disiplinli, verimli şekilde geçmiş ve nihayetlenmiştir. Bu vesileyle bütün dava arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum.

 

DAVAYA BAĞLI KALARAK İFTİRA VE İHANETLERE BOYUN EĞMEYECEĞİZ

 

MHP yaparsa en iyisini yapar. Nitekim davamızın haklarını layıkıyla savunacağız. Vatan ve millet sevdasının bayraktarı olacağız. Başarmanın sınırı, mücadelenin de sonu yoktur. Çünkü hayat ve hadiselerin akışı devamlı değişime uğramaktadır. Bu değişimin momentini anlayanlar, bu değişimin sistemsel mekaniğini çözenler taktik çelişkileri, stratejik gelgitleri aşma becerisi gösterenlerdir. MHP işte böylesi bir beceriyi muvaffakiyetle perçinlemenin, daha da ilerletmenin, olanla yetinmeyen bir hedef büyüklüğünün izindedir, munzam iddiasındadır. İnandığımız sürece, ilkelerimizin irfanına, davamızın itibarına bağlı kaldığımız müddetçe ne bir engel tanıyacağız, ne de iftira ve ihanetlere boyun eğeceğiz. Bilinmesini özellikle arzu ederim ki, hiçbir çılgın varlığımıza zincir vuramayacaktır. Her defasında kükremiş sel olup bendimizi çiğneye çiğneye, dikilmiş korkulukları devire devire, korku tacirlerinden hesap sora sora mücadelemizi müthiş bir seciye ve selametle süsleyeceğiz.

 

MHP FİTNEYLE ÖRÜLMÜŞ TUZAKLARA DÜŞMEYECEK

 

Karşımıza geçip yapamazsınız diyenler çıkacak, onlara gülüp geçeceğiz. Yine ve yeniden önümüzü kesmek isteyenler olacak, bir kez daha onları bomboş hayalleriyle baş başa bırakacağız. Nefesi yetişmeyenlere, nefsi elvermeyenlere, kötü niyeti ve nimet bilmezliği gizlenemez düzeyde bulunanlara fırsat vermeyeceğiz, fitneyle örülmüş tuzaklarına düşmeyeceğiz. Doğru duracağız, dürüst davranacağız, düzgün yaşayacağız, dengeli olacağız, milletimizin derdiyle dertlenip, sevinciyle serpileceğiz. Nerede bir mazlum varsa elinden tutacağız, nerede bir garip varsa yanında bulunacağız, nerede bir hain çıkmışsa tam karşı cephesinde yerimizi alacağız. Bizler Türkiye sevdalısıyız. Biz MHP'yiz. Ortak inanç ve şuurla, kutlu ülküler doğrultusunda kenetlenmiş iman neferleriyiz.

 

BARTIN İL TEŞKİLATI ARACININ TRAFİK KAZASI

 

Az evvel de dile getirdiğim üzere, bölge istişare toplantılarımız yüksek bir başarı ve katılımla gerçekleşmiştir. Ancak geçtiğimiz Pazar günü, Ankara Bölge İstişare Toplantımızın öncesinde vuku bulan elim bir trafik kazası hepimizi ziyadesiyle üzmüştür. Söz konusu bu toplantımıza iştirak etmek maksadıyla Bartın’dan yola çıkan ve dava arkadaşlarımızı taşıyan bir minibüs teessürle ifade etmek isterim ki, kontrolden çıkarak kaza yapmıştır. Bu kazada Bartın Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Kömeç ile partimizin Bartın il yönetim kurulu üyesi Murat Sevilmiş kardeşlerimiz hayatlarını kaybetmiş, aralarında il, ilçe ve belediye başkanımızın da bulunduğu 14 dava arkadaşımız yaralanmıştır. Bizleri hüzne boğan bu trafik kazasının hitamında, Bartın- Zonguldak karayolunda incelemelerde bulunmak ve acıları mahallinde paylaşmak üzere Genel Başkan Yardımcılarımız ve Ankara Milletvekillerimiz Sayın Yaşar Yıldırım ile Sayın Sadir Durmaz başkanlığındaki bir heyeti hemen görevlendirdik. 

 

ELBETTE HÜKÜM VE TAKDİR ALLAH'INDIR

 

Elbette hüküm Allah’ındır, takdir Allah’ındır, elimizden gelen bir şey de yoktur. Acılarımızı paylaşarak mümkün olduğunca hafifletmekten başka seçeneğimiz de yoktur. Öncelikle hayata tutunamayıp ebediyete irtihal eden dava arkadaşlarıma Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyor, halen tedavi altında bulunan dava arkadaşlarıma acil şifalar temenni ediyorum. Yola çıktıktan kısa bir sonra hayata veda eden kardeşlerim bizim nezdimizde her zaman dua ve hürmetle anılacak, geride kalan yakınları emanetimiz olacaktır. Aramızdan ayrılan merhum kardeşlerimizin saygıdeğer aileleri başta olmak üzere, Bartınlı kardeşlerimin ve camiamızın başı sağ olsun diyorum. Rabbim gufranıyla ve merhametiyle muamele etsin inşallah.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, MHP, iftira, ihanetlere, boyun eğmeden, yolumuza devam edeceğiz, TBMM Grup toplantısı, MHP, MHP Haberleri, istişare
Yorumlar
Haber Yazılımı