Artık İnternette İnternet Gündem Okunuyor
Haber Detayı
26 Eylül 2020 - Cumartesi 23:26 Bu haber 9482 kez okundu
 
Artık İnternette İnternet Gündem Okunuyor
Türkiye’nin en yeni haber portalı www.internetgundem.com, Türkiye ve dünyada yaşanan en güncel gelişmelerle gündemin nabzını tutmakta, 7/24 kesintisiz haber akışıyla günün en sıcak gelişmelerini hızlı ve tarafsız biçimde hazırlayarak anında okuyucu ile buluşturmaktadır.
GÜNDEM Haberi
Artık İnternette İnternet Gündem Okunuyor

İnternet Gündem, haber içeriklerinin yayınladığı bir internet sitesidir. Ankara'nın Çankaya ilçesinde hizmet veren Haber portalı, Türkiye ölçeğinde haber paylaşımı yapmaktadır. Sitenin reklam direktörlüğü görevini Mertcan Yılmaz yürütmektedir. İnternet Gündem okuyucularına; güncel, ekonomi, dünya, siyaset, spor, magazin, yaşam, teknoloji ve sağlık kategorilerinde haber içerikleri üretmektedir. Aynı zamanda ülkemizde yayın yapan ve tirajı yüksek olan gazetelerin manşetlerine, günlük olarak sitede yer vermektedir.

İnternet Gündem’in bünyesinde birçok köşe yazarı da bulunmaktadır. Aybars Yılmaz, Cemil Aydın, Doç. Dr. Mehmet Demirtaş, Gamze Boynueğri, Mustafa Taşkanat, Nermin Aydınlı ve Öznur Balaban gibi alanında uzman, değerli yazarlar düzenli olarak siteye köşe yazıları ile katkı sunmaktadır.

Uzman yazar kadrosunun yanında donanımlı içeriğiyle; foto galerisi, video haberleri, web TV yayını, ulusal gazetelerin manşetleri, anlık hava durumu, namaz vakitleri gibi başlıklarda güncel bilgilere ulaşabilir, anbean takip edebilirsiniz.

Tarafsız Haber Portalı

Haber okuma alışkanlıklarının elektronik ortama evrildiği şu günlerde, haber portalı olarak yayın yapan pek çok kuruluş arasından hızlıca sıyrılan İnternet Gündem, güçlü okur kitlesi ile yayın hayatını sürdürüyor. Türkiye’nin gündemini mercek altına alan site, okurların hiçbir yerde göremeyecekleri özel haberler ile de fark yaratıyor. Ekip ruhu üst düzeyde gelişmiş olan İnternet Gündem, yöneticilerinden editörlerine, muhabirlerinden reklam departmanına kadar güçlü bir koordinasyon ve işbirliği içerisinde üretimine devam ediyor. Geniş bir editör ve muhabir ağına sahip olan İnternet Gündem, son dakika haberleri ile okurlarını sıcak gündeme yakın tutuyor. Tarafsız bakış açısı ile her kuruma eşit uzaklıkta duran haber portalı, siyasetten magazine, sağlıktan teknolojiye kadar farklı konuları bünyesinde barındırması ile aynı kategoride yer alan siteler arasında en çok tıklananlardan birisi haline gelmiş durumda. Okur kitlesinin görüşlerine büyük özen gösteren İnternet Gündem, aldığı geri bildirimleri haberlerine yansıtması ile de takdir topluyor.

Türkiye’nin Nabzı İnternet Gündem’de Atıyor

Farklı kategorilerde haber üreten İnternet Gündem, tek bir alanda yayın yapmıyor olması ile her kesimden okuyucunun uğrak noktası. Site güncel haberleri takip edişi ve habere olan yaklaşımı ile internet haberciliğinin köşe taşlarından birisi konumuna şimdiden yükseldi. Türkiye gündeminin nabzını tutan haberleri sayesinde, yüksek bir okuyucu kitlesine sahip olan haber portalı, farklı konu başlıklarında yayınladığı haberlerle dikkat çekmekte.

İnternet Gündem ekonomi haberleri ile Türkiye ve Dünya piyasalarına mercek tutuyor. Aynı zamanda tarafsız yaklaşımı ile siyaset haberlerinde de okurların güven duyduğu haber portalları arasında yer alıyor. Güncel haberler kategorisiyle, toplum haberlerini geniş okur kitlesi ile buluşturan İnternet Gündem, yaşam kategorisi ile yurttaşların sorunlarını da dile getirmekten çekinmiyor. Bunun yanı sıra sporun her alanını yakından takip eden haber portalı, magazin haberlerine ilgi duyan okurları içinde güncel haberleri bünyesinde barındırıyor. Çağın teknolojik gelişmelerini de yakından takip eden site, teknoloji kategorisinde son gelişmeleri okuyucuları ile paylaşıyor. Ayrıca okurların en çok haber almak istedikleri alanlardan biri olan sağlık kategorisinde ise ülkemizin ve dünyanın içinden geçtiği süreci haberlerle aktarıyor.

https://www.internetgundem.com/

Kaynak: Editör:
Etiketler: Artık, İnternette, İnternet, Gündem, Okunuyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı