MHP'li Avcı: İhanet ve Husumet Kuşatması Altındayız
Haber Detayı
26 Eylül 2020 - Cumartesi 16:10 Bu haber 4676 kez okundu
 
MHP'li Avcı: İhanet ve Husumet Kuşatması Altındayız
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: İhanet ve Husumet Kuşatması Altındayız

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, üç yıllık görev yaptığı süre zarfında MHP'ye ve Adana'ya hizmet etme gayretinde olduklarını belirterek, ihanet ve husumet kuşatmasına karşı Türkiye'nin yeniden Milli Mücadele verdiği bir dönemde Üç Hilal'i yeniden Adana'nın burçlarına dikeceklerini söyledi.

 

RECAİ YILDIRIM AĞABEYİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

 

13. Olağan İl Kongremize katılan Muhterem hazirunu ve Delegelerimizi saygı ile selamlıyorum. Hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Sözlerime başlarken, hatırlanacağı üzere bugün, hareketimizin Çukurova’da büyümesi için büyük mücadeleler vermiş olan, kıymetli büyüğümüz merhum Recai YILDIRIM’ın vefatının 6. yıl dönümü. Kendisini çok sevdik. O da bizleri çok severdi. Bu vesileyle 6 yıl önce aramızdan ayrılmış olan Recai Yıldırım Ağabeyimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun diyorum. Bugün ayrıca Türk Dil Bayramı’nı idrak ediyoruz. Türkçe, aziz milletimizin sözü, dili, ifadesidir. Türkçe, Türk Milleti’nin nefesidir. Türk Dil Bayramımız kutlu olsun.

 

ÜÇ YILLIK GÖREV SÜREMİZDE PARTİMİZE VE ŞEHRİMİZE HİZMET GAYRETİNDE OLDUK

 

Hoşgörünüze sığınarak kısa bir zamanınızı almak istiyorum. Yaklaşık üç yıl önce Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin onayları ile İl Başkanlığı görevini üstlendim. Bu üç yıllık zamanda yönetici arkadaşlarımla, ilçe başkanlarımla, partimize, mensuplarımıza, şehrimize hizmet için gayret ettim. Genelde günün yarısını dışarıda, geri kalan yarısını ise il teşkilatımızda bulunarak çalıştım.  Esnaf, sanayici, ticaret erbabı, Odalar, sivil toplum örgütleri. Kısaca, mal ve hizmet üreten kesime ziyaretlerde bulunduk. Çiftçi, berber, bakkal, tamirci, işçi, çaycı, simitçi. Toplum hayatımızı ayakta tutan her kesimle iletişim kurmanın çabasını verdik. Cenaze sahipleriyle üzüldük, düğünlerde mutlulukları paylaştık. 

 

ÜÇ HİLAL'İ ADANA'NIN BURÇLARINA YENİDEN DİKECEĞİZ

 

Diğer taraftan, Cumhur İttifakı’nı Adana’da gayet uyumlu bir şekilde birlik ve beraberlik ruhuyla ayakta tutuyoruz. Şehrimizin, bölgemizin sorunlarını biliyoruz. 1.5 yıl önce devrettiğimiz büyük şehirde vatandaşlarımız büyük bir hayal kırıklığı içindeler. Radikal sola mensup basın mensuplarının bile şikayet ettiğini, 1.5 yıl önce yaptıkları tercihten dolayı pişman olduklarını görüyoruz. Tabi her şeyde bir hayır vardır. Düşen kalemizi mutlaka geri alacağız ve üç hilali burçlara yeniden dikeceğiz. Cumhur İttifakı olarak Adana’mız için yapılacak her olumlu işe destek veriyoruz. Olumsuz gördüğümüz konularda gerekeni yapıyoruz. Bu vesileyle Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Sayın Mehmet Ay’a teşekkür ediyorum. 

 

TEŞKİLATIMIZIN HER MENSUBUNA KARŞI HEP SAMİMİ OLDUM

 

Teşkilatımızın her mensubuna karşı hep samimi oldum. Herkese kapımı, gönlümü ve telefonumu hep açık tuttum. Görev süresince Saygıdeğer Genel Başkanımızı, sizleri, vefakâr mensuplarımızı en iyi şekilde temsil etmek için gayret ettim. Sizlerin başınızı yere eğdirecek her işten ve her sözden uzak durdum. Elbette hatalarımız, eksiklerimiz olmuştur. Bunlar için de hoşgörünüze sığındım. 

 

BU DAVA KUTLUDUR DUALIDIR

 

Cennetmekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş ile özdeşleşen Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in misyonu, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin liderliğinde şanla şerefle temsil edilmektedir. Bu dava kutludur, dualıdır. Bu dava üzerinde aziz şehitlerimizin, ömürlerini zindanlarda geçiren, işkence gören, gelecek umutları bitirilen ağabeylerimizin, yetimlerin, dul eşlerin, evlatsız kalan ana babaların hakkı vardır. Ülkü uğruna canlarını feda eden, yardan, candan geçen yiğitleri unutmamız mümkün değildir. ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesini fani bedenlerinin her zerresinde taşıyan ve yaşayan iman erleri için ne desek azdır, ne söylesek kifayet etmez. Başbuğumuzun, aziz şehitlerimizin muhterem ve muhteşem hatıralarını, kutlu mücadelelerini hasretle, hürmetle, hayranlıkla yad ediyoruz. Başbuğumuza ve tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Aramızda olmalarından ötürü ayrı bir övünç duyduğumuz, moral bulduğumuz ağabeylerimize esenlikler diliyorum. 

 

TÜRKİYE İHANET KUŞATMASINA KARŞI YENİ BİR MİLLİ MÜCADELE YÜRÜTÜYOR  

 

Ülkemizin ve milletimizin içinde bulunduğu zor zaman diliminde yöneltilen tehdit ve saldırılara karşı birlikte olma mecburiyetindeyiz. Türkiye ihanet ve husumet kuşatmasına yönelik tarihe altın harflerle yazılacak adeta yeni bir milli mücadele yürütüyor. Karada, havada, denizde her yerde; diplomaside, ekonomide, askeri sahada ve her alanda bizi sıkıştırma, ezme, yok etme hesapları yapılıyor. Zalimler güruhu küffar; kalleşliğin, kahpeliğin, namertliğin, zulmün kitabını, Türkiye ise hakkaniyetin, yiğitliğin, iyiliğin, mertliğin, erdemin destanını yazıyor. Nerede bir kan akıyorsa tek dişi kalmış canavar orada. Nerede bir mazlum varsa gözleri hep Türkiye’de. 

 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN LİDERLİKLERİNDE VERİLEN MÜCADELEYE DESTEK OLMAK HERKESİN MİLLİ GÖREVİ

 

Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Genel Başkanımızın liderliklerinde verilen bu mücadeleye hepimizin katkı sunması insani, vicdani olmakla birlikte milli bir görevdir. Bunu ancak ve ancak, aramıza sokulmak istenen fitne fesat tuzağına düşmeyerek, birlikte omuz omuza yürüyerek yapabiliriz. Biz Ülkücüler, Türk milliyetçileri olarak, Bilge Liderimizin gözünün içine bakıyoruz. İsterse ucunda ölüm olsun, sormadan, sorgulamadan Liderimizin her sözünü emir telakki ediyoruz. O diyorsa doğrudur, diyoruz. O emrederse, başüstüne diyoruz. Bizlere düşen, Başbuğumuza, Şehitlerimize, Liderimize, Davamıza layık olmaktır. 

 

BİZLERE ADAM GİBİ ADAM OLMAK YAKIŞIR

 

Biz Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in mensuplarına Sevgi, saygı yakışır, doğruluk, dürüstlük yakışır. Yalan dolan değil. Bizlere, Lider’in arkasında ölümüne durabilmek Güzel ahlak, tevazu, ahde vefa yakışır. Bizlere adam gibi adam olmak yakışır! Ne mutlu bu erdemlere sahip olana,ne mutlu Türk’üm diyene! Kıymetli delegasyon, çoğunuz beni bu üç yıllık zamanda tanıdınız. Ben sizleri seviyorum Allah sizlerden razı olsun. Yeni dönemde tekrar bu kutsal görevin devamı ve sizlere hizmet için oylarınıza talibim. Sizleri gönlünüzle başbaşa bırakıyor, Allah’a emanet ediyorum.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim
 
  

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, MHP Adana, MHP, ihanet ve husumet, MHP İl Kongresi, Adana haberleri, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı