MHP'li Akçay'dan Mümtazer Türköne Açıklaması
Haber Detayı
26 Eylül 2020 - Cumartesi 12:53 Bu haber 3544 kez okundu
 
MHP'li Akçay'dan Mümtazer Türköne Açıklaması
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Mümtazer Türköne'nin tahliye edilmesi konusunda açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Akçay'dan Mümtazer Türköne Açıklaması

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, tutuklu bulunan yazar Mümtazer Türköne'nin, Yargıtay tarafından 10 yıl hapis cezasını bozması üzerine tahliye edilmesi konusunda değerlendirmelerde bulundu.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ MÜMTAZER TÜRKÖNE HAKKINDA ADİL YARGILAMA İSTEMİŞTİ

 

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli 23 Haziran 2020’de “Mümtaz’er Türköne’nin suçlu olup olmadığına karar verecek yegâne merciin Türk adaleti olduğunu, adil ve hakkaniyetli yargılamayla Mümtaz’er Türköne’nin üzerine atılı isnatların netleşmesinin mümkün olacağını” ifade etmiştir. Liderimiz “Adalet suçu aklamak, suçluyu temize çıkarmak değil,hak ve hukuk neyi öngörüyorsa aynen yapmaktır.” demiştir. Türköne’nin beraatini istememiş, suçu neyse bir an önce adilane şekilde yargılansın demiştir. Kılıçdaroğlu gibi fetö’cü hainleri peşinen suçsuz ilan etmemiştir.

 

BAHÇELİ İSTEDİĞİ İÇİN TAHLİYE EDİLDİ AÇIKLAMASI HATALIDIR

 

Kandil’in avukatlığına soyunan CHP’li Özel her zaman yaptığı gibi yine MHP’ye ve Liderimize saldırmış “Devlet Bahçeli istediği için Mümtazer Türköne beraat etti.” şeklinde yanlış ve yanıltıcı bir açıklama yapmıştır. CHP’li Özel yargıya müdahale edenleri görmek istiyorsa önce aynaya ve kendi partisine bakmalıdır. Terörist Demirtaş’a, pkk ile ilişkili HDP’li belediyelere, DHKP-C’lilere ve cezaevindeki fetöcülere sahip çıkan, bu hainlerin suçsuzluğunu ilan eden Kılıçdaroğlu değil midir? Mehmetçiklerimizi şehit eden Ypg’yi  “terör örgütü değildir” diyerek, hendek kazan pkk’lı teröristleri “arkadaşlar” diyerek meşrulaştırmaya çalışan, cezaevindeki pkk’lı, dhkp-c’li ve fetöcü hainlere af isteyen Kılıçdaroğlu değil midir?

 

FETÖCÜLERİ GÖRMEK İSTİYORSANIZ BAŞKA YERE BAKINIZ

 

CHP’li Özel fetöcülere destek verenleri görmek istiyorsa CHP’ye ve zillet ortaklarına bakmalıdır. 15 Temmuz hain darbe girişimine "tiyatro", terör örgütleriyle mücadele için çıkarılan OHAL yasasına "sivil darbe" diyerek fetö terör örgütüne sahip çıkan Kılıçdaroğlu değil midir? Fetö’cü hainleri CHP'ye dolduran, Adana'da fetöcü Altan kardeşleri, Nazlı Ilıcak’ı ve cezaevindeki diğer fetöcüleri tek tek sayarak alkışlatan, cezaevindeki Osman Kavala’ya sahip çıkarak suçsuzluğunu ilan eden, defalarca yargıyı tahkir ve hakaret eden Kılıçdaroğlu değil midir? 

 

TERÖRİST İLE ŞEHİDİ AYNI KEFEYE KOYAMAZSINIZ

 

HDP Genel Merkezi, Suriye'nin Ayn-el Arab bölgesinde yaşananları bahane ederek 6 Ekim 2014’de Türkiye’de iç ayaklanma çıkarmak için sokak eylemleri çağrısı yapmıştır. 6-8 Ekim kalkışmasında 2 polisimiz şehit olmuş, 31 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 5 terörist öldürülmüştür.  6-8 Ekim olaylarıyla ilgili 82 HDP’li hakkında gözaltı kararı alınmıştır. CHP her zaman yaptığı gibi yine terör destekçilerine sahip çıkmış, Kılıçdaroğlu, HDP eş başkanını telefonla arayarak terör destekçilerinin yanında yer almıştır. CHP’li Özel terör destekçilerine sahip çıkmakla kalmamış, 6-8 Ekim olaylarında şehit edilen polislerimizle, öldürülen teröristleri aynı kefeye koyarak “Ölenlerin hiçbirini ayırmadan, 6-8 Ekim olaylarına üzülüyoruz.”demiştir. Terörist ile şehidi aynı görmek nasıl bir zihniyettir?

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, Mümtazer Türköne, tahliye edilmesi, açıklaması, MHP, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı