Ak Partili Başkan Altınok'tan MHP'li Başkan Topuz'a Destek
Haber Detayı
07 Temmuz 2020 - Salı 17:31 Bu haber 7280 kez okundu
 
Ak Partili Başkan Altınok'tan MHP'li Başkan Topuz'a Destek
Ak Parti'li Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, MHP'li Başkanın yönettiği Karataş Belediyesi'ne bank ve kamelya gönderdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Partili Başkan Altınok'tan MHP'li Başkan Topuz'a Destek

Cumhur İttifakı ortaklığınının yanısıra Kardeş Belediyeler olan Ankara'nın Keçiören Belediyesi ile Adana'nın Karataş Belediyesi yardımlaşma örneği sergiledi. Ak Parti'li Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Kardeş Belediyecilik kapsamında MHP'li Başkanın yönettiği Karataş Belediyesi'ne bank ve kamelyaları hibe olarak gönderdi.

 

KARATAŞ İLÇESİ'NDE SOSYAL ALANLARI ARTTIRIYORUZ

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz'un sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Karataş ilçemizde vatandaşlarımızın vakitlerini geçirebilecekleri sosyal alanları arttırıyoruz. Kardeş belediyemiz Keçiören Belediyesi tarafından Karataş Belediyesi'ne hibe edilen bank ve kamelyaların sahil kenarına yerleştirileceği alanlarda incelemelerde bulunup çalışmaları takip ettik.'' diyerek duyurduğu bank ve kamelyaların kurulumu tamamlandı.

 

KARDEŞ BELEDİYEMİZİN BAŞKANI TURGUT ALTINOK'A TEŞEKKÜR EDERİZ

 

Karataş Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Kardeş Belediyemiz Keçiören Belediyesi’nin belediyemize hibe ettiği bank ve kamelyaların Serintepe’de montajı tamamlanarak seyirlik alan olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'a yardımlarından dolayı Karataş adına teşekkür ediyoruz.'' denildi.

 

Resim

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Keçiören Belediyesi, Karataş Belediyesi, Bank ve kamelya, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı