Ak Parti'li Zenbilci: Bozuk Zihniyetle Mücadelemiz Sürecek
Haber Detayı
31 Aralık 2020 - Perşembe 11:48 Bu haber 2000 kez okundu
 
Ak Parti'li Zenbilci: Bozuk Zihniyetle Mücadelemiz Sürecek
Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, bozuk zihniyetin dayatmalarına karşı mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti'li Zenbilci: Bozuk Zihniyetle Mücadelemiz Sürecek

Halk TV'de Şirin Payzın'ın sunduğu bir proğramda başörtülü Hakimlerin adaletinden kuşku duyduğunu ifade eden CHP'li Fikri Sağlar'a tepki gösteren Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, CHP'li Fikri Sağlar'ın insanların inançlarınından doğan haklarını hedef almasına şaşırmadıklarını belirterek, kendileri gibi düşünmeyen herkese hakaret eden bozuk zihniyetin dayatmalarına karşı mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

 

FİKRİ SAĞLAR BAŞÖRTÜLÜ HAKİMLER HAKKINDA NE DEDİ?

 

Halk TV'de katıldığı proğramda 28 Şubat olaylarını gündeme getiren CHP'li Fikri Sağlar, yaptığı açıklamada, ''Kendimden söylemek istiyorum. Ben yargılandığım zaman, türbanlı bir hakimin karşısına gittiğimde, benimle ilgili haklarımı koruyacağı ve adaleti yerine getirebileceği konusunda kuşkum var.'' demişti.

 

AK PARTİ'Lİ AHMET ZENBİLCİ'DEN CHP'Lİ FİKRİ SAĞLAR'A CEVAP

 

Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''CHP'li Sağlar, 'Türbanlı hakimin adaleti yerine getireceğinden kuşkuluyum' demiş. İnsanların inançlarınından doğan haklarını hedef alan bu nefret söylemine şaşırmadık. Kendileri gibi düşünmeyen herkese hakaret eden, toplumu kamplara bölen, bu bozuk zihniyetin dayatmalarına karşı her zaman her yerde mücadele edeceğiz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Adana Milletvekili, Ahmet Zenbilci, bozuk zihniyetin, dayatmalarına karşı, Başörtülü Hakim, Türbanlı Hakim, adalet, karar, mücadelemiz, sürecek
Yorumlar
Haber Yazılımı