Erdoğan ve Bahçeli'den Gündeme Dair İkili Görüşme
Haber Detayı
30 Aralık 2020 - Çarşamba 19:10 Bu haber 2012 kez okundu
 
Erdoğan ve Bahçeli'den Gündeme Dair İkili Görüşme
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ikili görüşme yaptı.
SİYASET Haberi
Erdoğan ve Bahçeli'den Gündeme Dair İkili Görüşme

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, iç ve dış gelişmeleri değerlendirdikleri bir görüşme yaptıkları bildirildi.  

 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ İKİLİ GÖRÜŞME YAPTI

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni öncesinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Türkiye'de yaşanan son gelişmeler ve dış politikalara ilişkin bir süre değerlendirme yaptıkları bildirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, daha sonraki proğramda Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü alanlarla bir araya gelerek görüştüğü bildirildi. 

 

MİLLİ OLMAYAN MİLLETLERARASI OLAMAZ

 

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Milli olmayan milletlerarası olamaz, yerli olmayan evrensel içinde kendine yer bulamaz. Zenginliklerimizi sanata dönüştürüp çağın idrakine yeni bir kimlikle sunacak olan sanatçılarımızdır. Bu bakış açısı yabancı olana öykünüp durmakla değil yerli ilhamlarla hayat bulacaktır. Sanat tanımlarının başkalaştığı, ortamın değişime uğradığı, sanat hırsızlıkların yüzlere vurulduğu bir çağda yaşıyoruz. Bu çağda ülkemiz dünyaya yalnızca yeni eserler sunmakla kalmayacak, geleceğin sanat mefhumların payandalarını da değerlendirecektir. Beklediğimiz o sanatçı kimliğiyle birlikte deryasını bilecektir. Beklediğimiz o sanatçı önce kendisi olacaktır. Davasını sanatıyla ifade edecektir.'' dedi.

 

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli, Erdoğan ve Bahçeli, ikili gör
Yorumlar
Haber Yazılımı