MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanından Yeni Yıl Mesajı
Haber Detayı
31 Aralık 2020 - Perşembe 15:18 Bu haber 2368 kez okundu
 
MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanından Yeni Yıl Mesajı
MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, 2021 yılının acıların yeniden yaşanmayacağı ve yeni umutların yeşereceği bir yıl olmasını diledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanından Yeni Yıl Mesajı

MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, yeni yıl nedeniyle yaptığı açıklamada, acıların yaşandığı, felaketlerin dinmediği ve küresel saldırıların arttığı bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, 2021 yılının; acıların yeniden yaşanmayacağı ve yeni umutların yeşereceği bir yıl olmasını, kardeşliğe, refaha ve dargınlıkların bitirilmesine vesile olmasını diledi.

 

ACILARIN YAŞANDIĞI, KÜRESEL SALDIRILARIN ARTTIĞI BİR YILI GERİDE BIRAKTIK

 

2020 yılında yaşanan acıların yeniden yaşanmaması konusunda, 2021 yılına yönelik beklentilerinin olduğunu belirten MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, ''Geride bıraktığımız 2020 yılı Türkiye ve Dünya açısından zor şartlarda geçen, acıların yaşandığı bir yıldı. Milli bekamıza yönelik her türlü saldırı ve eleştiriler; azimle, sabırla, akılla, cesaretle ve milli dayanışmayla engellenmiştir. Bu uğurda canını feda eden başta kahraman şehitlerimize, salgın süresince son nefeslerine kadar çalışan ve bu mücadelede şehit olan sağlık çalışanlarımıza, Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum. 2021 yılının tüm bu acıların yeniden yaşanmayacağı, yeni umutların yeşereceği ve yeni beklentilerin olacağı güzel bir yıl olacağına inanıyoruz. Bu vesileyle, gelecek kuşaklara emanet edeceğimiz güzel vatanımızın kadına, çocuğa, yaşlılara doğaya ve doğadaki canlılara gösterdiği değer 2021 yılı ile hak ettiği yere fazlasıyla ulaşacaktır.'' dedi.

 

KADIN VE ÇOCUKLARA YÖNELİK İSTİSMARA KARŞI CUMHUR İTTİFAKI GEREKENİ YAPACAKTIR

 

Son yıllardaki kadın cinayetleri ve çocuk istismarının artışına dikkat çekerek, Cumhur İttifakı'nın gereken yasal düzenlemeleri hazırlayacağını ifade eden MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, ''Son günlerde yaşanan kadın cinayetlerinin, çocuklara yapılan her türlü istismarın, hayvanlara yapılan her türlü vahşetin Cumhur ittifakımızın gücü ile gerekli düzenlemeler ve yaptırımlarla çözüleceğine eminiz ve sonuna kadar da destekliyoruz. Bu yolda kadınlar olarak görevlerimizi yerine getirmeli ve desteğimizi esirgememeliyiz. “Bebem anasız büyür de vatansız büyüyemez” diyen Nene Hatunun torunları olan biz Türk kadınları; “Güçlü Kadın, Güçlü Aile, Güçlü Toplum ve Güçlü Türkiye” bağını unutmamamız gerekmektedir. Bütün gayretimiz istikrarımızı koruyarak, birliğimizi ve kardeşliğimizi bozmak isteyenlerin tuzaklarına düşmeden ekonomik, sosyal ve siyasi alanda ülkemizi daha ileri hedeflere ulaştırmak içindir.'' dedi.

 

YENİ YILIN BARIŞA, KARDEŞLİĞE VE REFAHA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM

 

2021 yılına yönelik temennilerde bulunan MHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı, ''Dileğim, yeni yılın barışa, kardeşliğe, refaha ve dargınlıkların bitirilmesine vesile olması; taze başlangıçlar eşliğinde ve sıcacık duygular altında herkesin bir arada bulunmasını sağlamasıdır. İnancım odur ki, Türk milleti kendisine yönelen musibetlerden eninde sonunda kurtulacaktır. Son olarak, yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Siz değerli Adanalı hemşerilerimize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Kadın Kolları, Arife Kaytancı, yeni yıl mesajı, acıların yaşanmadığı, umutların yeşerdiği, bir yıl, MHP, MHP Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı