Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Gizli İşbirlikçilere Tepki
Haber Detayı
21 Şubat 2021 - Pazar 09:58 Bu haber 4374 kez okundu
 
Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Gizli İşbirlikçilere Tepki
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, kirli işbirliklerini gizlemek isteyen muhaliflerin yalan ve iftira siyasetine sarıldığını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Gizli İşbirlikçilere Tepki

Gara'da katliam yapan terör örgütünün adını telaffuz edemeyen muhalif siyasetçilere tepki gösteren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, kirli işbirliklerini gizlemek isteyen muhaliflerin her zaman yaptıkları yalan, karalama ve iftira siyasetine daha da seviyesizleşerek sarıldığını söyledi.

 

TÜRKİYE BUNU HAKETMİYOR. ÇOK YAZIK

 

Topluma ters gelen kötü olayları örtbas etmek için yalan ve iftira siyasetine başvuran muhalif siyasetçilere tepki gösteren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Terör örgütü PKK diyemeyenler; kirli işbirliklerini gizlemek, belediyelerindeki ayyuka çıkan yolsuzlukları örtmek, içlerindeki tacizleri, tecavüzleri kapamak için her zaman yaptıkları yalan, karalama, iftira siyasetinde daha da seviyesizleştiler. Türkiye bunu haketmiyor. Çok yazık.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Jülide Sarıeroğlu, kirli işbirlikler, gizlemek isteyenler, muhalif siyasetçiler, çok yazık, Türkiye haketmedi, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı