MHP'li Öztürk'ten Bahçeli'yi Hedef Alan İyi Parti'ye Tepki
Haber Detayı
21 Şubat 2021 - Pazar 13:04 Bu haber 5451 kez okundu
 
MHP'li Öztürk'ten Bahçeli'yi Hedef Alan İyi Parti'ye Tepki
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan İyi Parti'li Yavuz Ağıralioğlu'na tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk'ten Bahçeli'yi Hedef Alan İyi Parti'ye Tepki

Gara operasyonları konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan İyi Parti'li Yavuz Ağıralioğlu'na tepki gösteren MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP Lideri Bahçeli'nin ağır hastalığından dolayı Ahmet Türk'ün hapisten çıkmasını önererek insani bir duruş sergilediğini belirterek, Millet ittifakının bileşenlerinin ise siyasi nedenlerle Ahmet Türk ve diğerlerine sahip çıktığını söyledi.

 

DEVLET BAHÇELİ'NİN TAVRI İNSANİ BİR DURUŞTUR

 

Yavuz Ağıralioğlu’nun, Liderimizin Gara Operasyonuyla ilgili açıklamalarına Habertürk ekranlarından cevap yetiştirirken takındığı tavır, HDPKK ile yakınlıklarının olmadığına dair açıklaması ve buna bir de “Ahmet Türk” konusunu eklemesi yalanlarının konu başlığıydı adeta… Nitekim Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin, Ahmet Türk’ün ağır hastalığından dolayı cezaevinden çıkartılarak hastaneye yatırılması yönünde görüş bildirmesi insani bir duruştur. Zilletçilerin siyasi yandaşlıklarıyla bu duruşun ne alakası var?

 

TÜM BİLEŞENLERİNİZ AHMET TÜRK VE DİĞERLERİNE SAHİP ÇIKMADI MI?

 

HDPKK ile hiçbir zaman yan yana durmadıklarını iddia eden Ağıralioğlu, Ahmet Türk’ün 2017 referandumunda CHP ile yaptığı “Hayır” çalışmalarını ve “Adalet” yürüyüşüne verdiği desteği; Akşener’in de bu yürüyüşle ilgili, Kılıçdaroğlu için ettiği duaları ne çabuk unuttu acaba? Ahmet Türk’ün CHP-HDP-İP arasındaki yerel seçim ittifakı için Kılıçdaroğlu ile gizlice sabah kahvaltısında buluştuklarını, kayyum atandığı gün Zillet’in tüm bileşenlerinin hep bir ağızdan Ahmet Türk ve diğerlerine nasıl sahip çıktığını da hatırlatmamıza gerek var mı?

 

GERÇEKLERİ YUTAMASANIZ DA YUTKUNUN BARİ!

 

Her fırsatta HDPKK çizgisinde açıklamalar yapan Zilletçilerin en başında yer alan İP’ten istifa eden siyasetçilerin, HDPKK ilişkisine ve terörist Demirtaş sevdanıza tahammül edemeyip bu kararı aldıklarını da biliyorsunuzdur umarım. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, siyasi menfaat için her şeyi yapabileceğinizi çok iyi bildiği için kesin ve ispatlı ifadelerle gerçekleri ortaya koyuyor. Ya siz? Eskiler, “İnsan yalanı avuç avuç içer de, bir damla gerçeği yutamaz” derler. Yutamasanız da yutkunun bari!

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, Devlet Bahçeli, hedef alanlara, tepki gösterdi, yutamazsanız yutkunun, insani duruş, sağlık nedeniyle, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı