Sağlık Bakanı Koca'dan Normalleşme Tarihi ve Aşı Açıklaması
Haber Detayı
20 Şubat 2021 - Cumartesi 14:27 Bu haber 13887 kez okundu
 
Sağlık Bakanı Koca'dan Normalleşme Tarihi ve Aşı Açıklaması
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, normalleşme süreci tarihi ve inaktif aşının yan etkisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
GÜNDEM Haberi
Sağlık Bakanı Koca'dan Normalleşme Tarihi ve Aşı Açıklaması

 İl bazında yerinde karar verme yöntemiyle normalleşme süreci hızlanırken inaktif aşının yan etkisinin düşüklüğü konusunda haklı çıkan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, normalleşme sürecinde 1 Mart itibariyle yeni bir döneme girileceğinin işaretini verdi. 

 

NORMALLEŞME SÜRECİYLE İLGİLİ TARİH

 

Yerinde karar döneminde normalleşme süreci hakkında bilgilendirmelerde bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Normalleşme adımlarını titizlikle çalışıyoruz. Yerinde karar dönemi ile  kademeli normalleşecegiz. 1 Mart itibariyle süreç belirlenen kriterler çerçevesinde dört risk seviyesinde Valilerimizin başkanlığındaki il hıfzıssıha kurullarımızla başlayacak.'' dedi.

 

İNAKTİF AŞI HAKKINDA BAKAN KOCA HAKLI ÇIKTI

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''İnaktif aşının yan etki riski düşüklüğünün yanında mutasyonlardan da daha az etkileneceğini daha önce söylemiştik. Şimdi dünya bunu konuşmaya ve haberleştirmeye başladı. Ülkemizin güzide vatandaşlarına en iyiyi temin etmek için çalışmaya devam ediyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sağlık Bakanı, Fahrettin Koca, İnaktif aşı, yan etkisi, düşük, normalleşme süreci, tarih verdi, il bazında, açıklama yaptı, Coronavirüs, Covid 19, aşı etkisi
Yorumlar
Haber Yazılımı