Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Adana'ya Yapılacak Yatırım Müjdesi
Haber Detayı
10 Eylül 2020 - Perşembe 02:11 Bu haber 5750 kez okundu
 
Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Adana'ya Yapılacak Yatırım Müjdesi
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Adana'nın dört İlçesi'ne yapılacak yatırımlarla ilgili bilgilendirmede bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Adana'ya Yapılacak Yatırım Müjdesi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Adana'nın Aladağ, Feke, Karaisalı ve Tufanbeyli İlçelerine Spor Toto Teşkilatı ve Belediyeler arasında yapılan sözleşme uyarınca, gençlik ve spor alanında yapılacak yatırımların müjdesini verdi.

 

ADANAMIZI HİZMETLERLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ

 

Aladağ İlçesi'ne 3 adet Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, Feke İlçesi'ne Kapalı Spor Salonu, Karaisalı İlçesi'ne Gençlik Merkezi ve Tufanbeyli İlçesi'ne 2 adet Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası yapılacağı müjdesini veren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adanamızı hizmetlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Aladağ, Feke, Karaisalı, Tufanbeyli ilçelerimizde gençlik ve spor alanında yapılacak yatırımlarımız Adanamıza hayırlı olsun. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu'na teşekkür ediyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti, Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili, Jülide Sarıeroğlu, Adana yatırımları, ilçelere yapılacak yatırım, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı