Ak Parti Adana İl Başkanı Ay'dan Yatırım Müjdesi
Haber Detayı
09 Ekim 2020 - Cuma 10:09 Bu haber 5619 kez okundu
 
Ak Parti Adana İl Başkanı Ay'dan Yatırım Müjdesi
Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Adana ve İlçelerine yapılacak yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti Adana İl Başkanı Ay'dan Yatırım Müjdesi

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Kırsal Kalkınma Projesi ile Adana'nın 7 İlçesi'ne yeni yatırım yapılacağını belirterek, Pozantı, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli ve Kozan İlçelerine yapılacak yatırımların detayları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

ADANA'NIN 7 İLÇESİNE 26 MİLYON TL'LİK YATIRIM

 

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Adana ve İlçelerine yapılacak yatırımlarla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adana'mıza müjdelerimiz var; Tarım ve Orman Bakanlığı'mız tarafından, dezavantajlı bölgelerdeki hemşehrilerimizin refahını yükseltmeye yönelik 26 milyon liralık 'Kırsal Kalkınma Projesi' 7 ilçemizdeki 208 mahallemizde uygulamaya konuldu. Adana 'mıza hayırlı olsun. Bu yatırımları Adana'mıza kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sayın Bekir Pakdemirli Bakanımıza, Sayın Ömer Çelik Bakanımıza, Sayın Jülide Sarıeroğlu Bakanımıza ve Sayın Adana Milletvekillerimize hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Adana'mız için çalışıyoruz.'' dedi.

 

POZANTI İLÇESİ'NE YAPILACAK YATIRIMLAR

 

Pozantı ilçemize; Suvat ve gölgelik yapımı, çilek bahçesi, güneş enerjisi, yaşam çadırı, yaşam konteyneri, yaşam çadırı, kuzu ve koyun ağılı, güneş enerji sitemi paneli ve sulama havuzu için 3.709.728 TL destek sağlanacak. Pozantı'mıza hayırlı olsun.

 

FEKE İLÇESİ'NE YAPILACAK YATIRIMLAR

 

Feke ilçemize; Mera alanlarına suvat yapımı, kivi bahçesi, yaşam çadırı, kuzu ve koyun ağılı, yem bitkileri dağıtımı, yaşam çadırı, güneş enerji sitemi paneli ve sulama havuzu için 3.766.258 TL destek sağlanacak. Feke ilçemize hayırlı olsun.

 

SAİMBEYLİ İLÇESİ'NE YAPILACAK YATIRIMLAR

 

Saimbeyli ilçemize; Suvat ve gölgelik, lavanta bahçesi, yem bitkileri dağıtımı, yaşam çadırı, kuzu ve koyun ağılı, su tankı, güneş enerji sitemi paneli ve sulama havuzu için 4.911.851 TL destek sağlanacak. Saimbeyli ilçemize hayırlı olsun.

 

TUFANBEYLİ İLÇESİ'NE YAPILACAK YATIRIMLAR

 

Tufanbeyli ilçemize; Suvat ve gölgelik, çilek bahçesi, yem bitkileri dağıtımı, yaşam çadırı, kuzu ve koyun ağılı, yaşam çadırı, güneş enerji sitemi paneli ve sulama havuzu için 2.922.851 TL destek sağlanacak. Tufanbeyli ilçemize hayırlı olsun.

 

KOZAN İLÇESİ'NE YAPILACAK YATIRIMLAR

 

Kozan ilçemize; Hayvan pazarı, yöresel ürün pazarı, suvat yapımı, Trabzon hurması kurutma sistemi, kuzu ve koyun ağılı, yaşam konteyneri ve çadırı, güneş enerji sitemi paneli ve sulama havuzu için 10.225.635 TL destek sağlanacak. Kozan'ımıza hayırlı olsun.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Adana,Mehmet Ay, Adana ve İlçelerine, yeni yatırım, yatırım müjdesi, yapılacak yatırımlar, Saimbeyli, Feke, Pozantı, Kozan, Tufanbeyli, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı