Ak Parti Adana İl Başkanı Ay'dan MHP'li Başkanlara Ziyaret
Haber Detayı
19 Ocak 2021 - Salı 19:17 Bu haber 3481 kez okundu
 
Ak Parti Adana İl Başkanı Ay'dan MHP'li Başkanlara Ziyaret
Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, MHP'li Belediye Başkanlarından Ahmet Sel ve Mustafa Şahin Gökçe'yi ziyaret etti.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti Adana İl Başkanı Ay'dan MHP'li Başkanlara Ziyaret

Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ve İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ilçe ziyaretlerine çıkan Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ve Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe'yi ziyaret ederek, İlçelerde yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerle ilgili istişarelerde bulundu.

 

AK PARTİ ADANA İL BAŞKANI MEHMET AY'DAN FEKE BELEDİYESİ'NE ZİYARET

 

Ak Parti Adana İl Başkanı Sayın Mehmet Ay, Feke Belediyesi'ne yaptığı ziyaretle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Feke Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Sel'i Milletvekilimiz Sayın Tamer Dağlı ile ziyaret ettik. Başkanımıza nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.'' dedi.

 

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, ziyaretle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ak Parti Adana İl Başkanı Sayın Mehmet Ay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ak Parti Adana Milletvekilimiz Sayın Tamer Dağlı, Feke İlçemize ve Belediyemize yaptığı ziyaretle bizleri onurlandırmıştır. Ak Parti Heyetine ve ziyarette bizleri yalnız bırakmayan MHP Feke İlçe Başkanımız Sayın Fikret Çilingir'e teşekkür ederiz.'' dedi.

 

AK PARTİ ADANA İL BAŞKANI MEHMET AY'DAN SAİMBEYLİ BELEDİYESİ'NE ZİYARET

 

Ak Parti Adana İl Başkanı Sayın Mehmet Ay, Saimbeyli Belediyesi'ne yaptığı ziyaretle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Saimbeyli Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Şahin Gökçe'yi, Milletvekilimiz Sayın Tamer Dağlı ile ziyaret ettik. Başkanımıza nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.'' dedi.

 

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, ziyaretle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ak Parti Adana il Başkanımız Sayın Mehmet Ay bey, kıymetli kardeşim Adana Milletvekilimiz Sayın Tamer Dağlı bey, Ak Parti ilçe Başkanımız ve yönetimi ziyaretimize geldiler. İlçemiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Sayın Başkanım, Sayın Milletvekilim, ilçe Başkanım ve yönetimine çok teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Adana İl Başkanı, Mehmet Ay, MHPli Belediye Başkanları, Ahmet Sel, Mustafa Şahin Gökçe, ziyaret etti, Cumhur İttifakı, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı