Adana Valisi Elban'dan Adana Yatırımları Açıklaması
Haber Detayı
14 Ekim 2020 - Çarşamba 12:33 Bu haber 3421 kez okundu
 
Adana Valisi Elban'dan Adana Yatırımları Açıklaması
Adana Valisi Süleyman Elban, Adana'ya yapılan ve yapılacak yatırımlarla ilgili bilgilendirme yaptı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana Valisi Elban'dan Adana Yatırımları Açıklaması

Adana Valisi Süleyman Elban başkanlığında İl protokolünün katılımıyla Çukurova Kalkınma Ajansı'nda gerçekleştirilen 2020 Yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda, yatırım programında yer alan ve merkezi idare ile yerel yönetimler tarafından gerçekleştirilen projelerin yapım ve tamamlanma aşamaları tüm ayrıntılarıyla ele alındı.

 

ADANA'DA YAPILAN VE YAPILACAK OLAN YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRME

 

Yatırımcı kurum ve kuruluşlar tarafından yürütülen projelerde gelinen aşamaların analizi ile hedeflere ilişkin sunum ve değerlendirmelerin yapıldığı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuşan Adana Valisi Süleyman Elban, ''İlimizde tüm kamu kurum kuruluşları, müesseseler, belediyelerimize ait yaklaşık 365 proje bulunmaktadır. Bunların proje bedelleri yaklaşık 11 buçuk milyar ve bu projelerden 66 tanesi tamamlanmış durumda, 217’si devam ediyor. 44 projemiz ise ihale aşamasında, kalan 38 projemizin de etüt çalışmaları devam ediyor. Bugün itibariyle 11 buçuk milyar değeri olan projelere 2,6 milyar TL naklolunmuş durumda.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Valisi, Süleyman Elban, Adanaya yapılan yatırımlar, yapılacak yatırımlarlar, Adana, Adana yatırımları, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı