MHP'li Sözlü: Gelinen Nokta Tam Olarak Budur
Haber Detayı
29 Ağustos 2020 - Cumartesi 13:39 Bu haber 6100 kez okundu
 
MHP'li Sözlü: Gelinen Nokta Tam Olarak Budur
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Baroların geldiği nokta konusunda değerlendirmelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü: Gelinen Nokta Tam Olarak Budur

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, 22 Haziran 2020 tarihinde Baroların yürüyüş yapması konusundaki eleştirilerine ek olarak yeniden yaptığı açıklamada, Savcı Selim Kiraz'ın makamında Şehit edilmesini ve Baro binasına asılan fotoğrafı gündeme getirerek, Baroların geldiği bu noktadan dolayı Çoklu Baro Yasası'nın önemli olduğunu söyledi. 

 

ÇOKLU BARO YASASI TAM DA BU NEDENLE ÇOK ÖNEMLİDİR

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, 22 Haziran 2020 tarihinde Baroların yürüyüş yapması konusundaki paylaşımına ek değerlendirme yaparak sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Savcımızı makamında şehit eden teröristlerin işbirlikçisi sözde avukatın yanında duruyor, fotoğrafını baro duvarına asıyor diğer taraftan hukuku, adaleti tekellerine almaya çalışıyorlar. Baroların geldiği nokta tam olarak budur. Çoklu Baro Yasası tam da bu nedenle çok önemlidir.'' dedi.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ 22 HAZİRAN 2020 TARİHİNDE NE DEMİŞTİ?

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, 22 Haziran 2020 tarihindeki paylaşımında Baroların yürüyüş yapmasına tepki göstererek, ''Sürekli olarak demokrasiden, hukuk devletinden, çoğulculuktan bahseden, hatta bu kavramları tekellerinde zannedenler,  parlamentoya giderek parti grupları ile konuşmak, fikir alışverişi yapmak yerine sokağa çıkmayı, yürümeyi tercih ediyorlar. Üstelik yürüyüş HDP ile eşzamanlı! Bu yürüyüş bir hak arama yürüyüşü değildir. Hak aramak isteyenler için fikir ve önerilerini paylaşacakları komuoyu platformları olduğu gibi aynı zamanda milletin temsil mercii olan yüce meclisimiz vardır. Bu yürüyüşün arkasında siyasi bir angajman ve gizli bir ajanda mevcuttur! Baroların geldiği noktayı anlamak için üyelerine dağıttıkları takvim yapraklarından, yaptıkları organizasyonlara kadar birçok adımlarına bakmak yeterlidir. Hukukun üstünlüğünü savunup, hukuksuzluklara önderlik etmek eğer ihanet değilse büyük bir aymazlıktır ki, bu kabul edilemez!'' demişti.

 

Resim

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, Savcı Selim Kiraz, Çoklu Baro Yasası, Baroların tavrı, Barolara tepki
Yorumlar
Haber Yazılımı