MHP'li Akçay: Cumhur İttifakı Düşmanları Çıldırdı
Haber Detayı
06 Kasım 2020 - Cuma 20:33 Bu haber 4365 kez okundu
 
MHP'li Akçay: Cumhur İttifakı Düşmanları Çıldırdı
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Cumhur İttifakı'na nifak sokmayı başaramayan siyasetçilerin çıldırdığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Akçay: Cumhur İttifakı Düşmanları Çıldırdı

Ak Parti ve MHP arasına algı operasyonlarıyla nifak sokulmaya çalışılmasına tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Cumhur İttifakı'na nifak sokmayı başaramayan siyasetçilerin şirazeden çıkarak çıldırdığını söyledi.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SÖZLERİ ÇARPITILARAK ALGI OLUŞTURULDU

 

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan 3 Kasım 2020’deki kabine toplantısı sonrasında “Kılıçdaroğlu ve CHP’li yöneticilerin birlik, beraberlik ve dayanışmaya en çok ihtiyacımız olduğu dönemde İzmir depremiyle ilgi provokatif açıklamalar yaptığını” ifade etmiştir. CHP’li Özgür Özel, Sayın Cumhurbaşkanının Kılıçdaroğlu ve CHP’li yöneticiler hakkındaki bu açıklamasını çarpıtarak Liderimize söylendiği yönünde algı oluşturmaya çalışmaktadır.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN DEPREMLE İLGİLİ SÖZLERİ ÇARPITILDI

 

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli 3 Kasım 2020 tarihindeki Grup toplantımızda depremden bir gün sonra İzmir’e giderek deprem bölgesinde siyasi propaganda yapan Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirmiştir. CHP’li Özgür Özel, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Kılıçdaroğlu üzerinden deprem bölgesine giden bakanları, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı ve Sayın Cumhurbaşkanını eleştirdiğini söyleyecek kadar şirazeden çıkmış.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NA NİFAK SOKMAYA ÇALIŞANLAR BAŞARAMADI

 

Cumhur İttifakı; ülkemizin bekası, istiklali ve istikbali için önce ülkem ve milletim diyen vatan ve millet sevdalılarının ittifakıdır. Cumhur İttifakı; Türkiye düşmanlarının karşısında sarsılmaz bir kaledir. Bunu gören CHP adeta çıldırmaktadır. CHP’li Özel yalanlar ve çarpıtmalarla Cumhur İttifakı arasına nifak sokacağını sanmaktadır. Bu kadar yalan söyleyen ve çarpıtma yapanların yakında kafaya huni takmaları mukadderdir.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, Cumhur İttifakı, nifak sokmaya çalışan, şirazeden çıktı, Ak Parti ve MHP, arasına nifak, başaramadılar
Yorumlar
Haber Yazılımı