Yıldırım Ülkücü Şehit Önkuzu'yu Kabri Başında Andı
Haber Detayı
23 Kasım 2020 - Pazartesi 20:12 Bu haber 8924 kez okundu
 
Yıldırım Ülkücü Şehit Önkuzu'yu Kabri Başında Andı
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkücü Şehit Ertuğrul Dursun Önkuzu'yu kabri başında dualarla andı.
ÜLKÜCÜ Haberi
Yıldırım Ülkücü Şehit Önkuzu'yu Kabri Başında Andı

Ülkücü Şehit Ertuğrul Dursun Önkuzu'yu Tokat'ın Zile İlçesi'nde bulunan kabri başında dualarla anan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, kabir ziyaretinden sonra Tokat'ın Zile İlçesi ve Amasya'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

ÜLKÜCÜ ŞEHİT ERTUĞRUL DURSUN ÖNKUZU'YU ANMA PROĞRAMI

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkücü Şehit Ertuğrul Dursun Önkuzu'yu anma proğramıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Ülkücü Şehidimiz Ertuğrul Dursun Önkuzu ağabeyimizi şehadetinin 50. sene-i devriyesinde Tokat-Zile’de kabri başında dualarla andık. Aziz Ruhu Şad, mekanı Cennet olsun. Önkuzu hey! Önkuzu! Önde gider Önkuzu. Bu bayrak düşmez yere, Ölmedikçe sonkuzu!'' dedi.

 

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SENATOSU'NA TEŞEKKÜR

 

Ülkücü Şehit Ertuğrul Dursun Önkuzu'nun ismini Şehit edildiği binaya veren Gazi Üniversitesi Senatosu'na teşekkür eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ''Ülkücü şehidimiz Ertuğrul Dursun Önkuzu’nun adı Gazi Üniversitesi Senatosu tarafından şehit edildiği binaya verilmiştir. Şehidimizin adını yaşatarak yüreğimize dokunan, bu kararın alınmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.'' dedi.

 

GENEL BAŞKAN YILDIRIM ZİLE'DEN SONRA AMASYA'YA GEÇTİ

 

Ülkücü Şehit Ertuğrul Dursun Önkuzu'yu anma proğramından sonra Zile Ülkü Ocakları’nı ziyaret ederek, ülküdaşları ile sohbet eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Zile proğramını tamamlayarak Amasya'ya geçti. Amasya Ülkü Ocakları Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Ülküdaşları ile eğitim faaliyetleri üzerine sohbet eden Genel Başkan Yıldırım, MHP'li Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı'yı makamında ziyaret etti.

 

GENEL BAŞKAN YILDIRIM'IN AMASYA BELEDİYESİ'Nİ ZİYARETİ

 

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın Belediyeyi ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Bey belediyemizi ziyaret ederek, bizleri onurlandırdı. Kendisi ile MYK Üyeliği görevinde birlikte mesai arkadaşlığı yaptık. Şimdi ise Sayın Genel Başkanımızın takdiri ile Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevine getirildi. Sayın Yıldırım’ın bugün belediyemize ziyareti bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Kendisi bizim hayalimiz, umudumuzdur. Çok sevdiğimiz bir başkan ve kardeşimizdir. Şahsına ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkücü Şehit, Ertuğrul Dursun Önkuzu, kabri başında anıldı, Amasya Belediyesi, Mehmet Sarı
Yorumlar
Haber Yazılımı