MHP'li Kaba Muhalif Genel Başkanları Değerlendirdi
Haber Detayı
23 Eylül 2022 - Cuma 19:54 Bu haber 2916 kez okundu
 
MHP'li Kaba Muhalif Genel Başkanları Değerlendirdi
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, muhalif ittifakta yer alan Genel Başkanlar hakkında manidar değerlendirmelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Kaba Muhalif Genel Başkanları Değerlendirdi

6'lı muhalif ittifakta yer alan siyasi partilerin Genel Başkanları hakkında  değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, zehirlenmiş güç odaklarının arsız politik elçileri olarak tanımladığı siyasetçilerin alayının bir karıncanın tırnağı bile etmeyeceğini söyledi.

 

6'LI MASA ŞÜREKASINI İZLEMEYE DEVAM EDİYORUZ

 

Rüzgara karşı harman savuran aymaz seslerden teşmil, kayıp hasletler üzerine ekili çürük ahlak, bayat edebiyat nameleriyle yanlışlar üzerinden cambaz edasıyla geçmeye yeltenen 6’lı masa şürekasının tek gayesi kaçak basamak çıkmaktır. İnsan kıvamından çıkmış, tutarsız nutuklar atan, önüne geleni yalayıp yutan, köşesiz masa üzerinde altı dalda ayrı ayrı oynayan bu şebek maymunların bütün melun sahtekarlıklarını izlemeye devam ediyoruz.

 

LAF EBESİ MERAL AKŞENER VE BOŞ HAYAL PEŞİNDE KOŞAN KILIÇDAROĞLU

 

Dili kaşarlanmış, sular seller gibi yalan konuşan İP müdiresi, laf ebeliğinde hintli bir guruya taş çıkartacak seviyeye ulaşmıştır. Kömürleşmiş kalbiyle elmas taklitçiliğine soyunmuş, hile ve kandırmada en mahir hokkabazları bile geçmiştir. Kibirli, kendinden emin, kağıttan kahraman, beyni turşu suyu hayta Kılıçdaroğlu ise büyük dürüstlük propagandası yaparak bir ceberrut ve bir baş olma hevesi ile yerde sürünecek boş hayaller peşinde koşmaktadır.

 

KÜÇÜK ENİŞTE DAVUTOĞLU VE ALİ BABACAN

 

Maske üstüne maske germiş kösele yüzüne bakılmayacak, varlığı insanlık için tedavisiz bir huysuz bakteri mesabesindeki küçük enişte Davutoğlu ise bir aziz gibi konuşup zangoçlarına vaaz veren papazları bile çatlatacak ruhani seviyeye ulaşmıştır. Beyni Amerikan borsası, ruhu kapalı kasada kiralık Babacanın vatan tutacak kökü bitmiş, en şatafatlı köşeyi kapmış semizlenen, açgözlü uyanıklar gibi kırk dereden hevası için kırk testi su getirmeye yeltenmiştir.

 

TEMEL KARAMOLLAOĞLU VE ...

 

Haysiyet divanında beli kambur bir ihtiyar Karamollaoğlu, hırs ve kibir heybesinde tüm ömrünün acı azığını taşımaktadır. Merhamet dümeni kırılmış, su almış batık bir gemide yolculuk yapmaktadır. Yolunu şaşırmış bu vicdansızlar, sırtlan sürülerinden geri kalmayan firavun faresi suretli HDPKK’nın siyasi uzantılarının sinek larvası vahşi fikirlerini ellerinin avuç içleri patlarcasına ayakta alkışlamaktadırlar.

 

CÜMLESİNİ TOPLASANIZ BİR KARINCANIN TIRNAĞI BİLE ETMEZ

 

Hayal satıcısı bu dümbeleklerin cümlesini toplasan, bir karıncanın tırnağı bile etmez. Zehirlenmiş güç odaklarının arsız politik elçileri olan bu zillet yolcuları, akla ziyan çıkarımlarıyla bir dolu zerzevatı aziz milletimize yedirmeye çalışmaktadırlar. Tarih bu erdem cellatlarını önsözünde yazacak, kibrin kurbanları kendi çukurunu kendileri kazacak, onur ve şerefleri topluca örselenen politik sıfırların ihanet içindeki fikri temayülleri dönüp dolaşıp karabasan gibi sonları olacaktır.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, muhalif ittifak, yer alan, Genel Başkanlar, hakkında, manidar değerlendirme, alayını toplasanız, karıncanın, tırnağı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı