Ülkü Ocakları'ndan Tıbbi Atık Kutusu Hizmeti
Haber Detayı
03 Nisan 2020 - Cuma 13:57 Bu haber 6514 kez okundu
 
Ülkü Ocakları'ndan Tıbbi Atık Kutusu Hizmeti
Ülkü Ocakları'nın, coronavirüs salgınına karşı önlem amacıyla başlattığı tıbbi atık kutusu hizmeti ilgi gördü.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocakları'ndan Tıbbi Atık Kutusu Hizmeti

Karamürsel Ülkü Ocakları Başkanlığı, vatandaşların coronavirüs salgınından korunmak için kullandığı maske ve eldivenlerin tıbbi atık kapsamına girdiği düşüncesiyle, halkın yoğun olarak kullandığı bir çok noktaya tıbbi atıkların atılması için çöp kutusu yerleştirdi.

 

MASKE VE ELDİVENLERİ SOKAĞA DEĞİL TIBBİ ATIK KUTULARINA ATINIZ

 

Karamürsel Ülkü Ocakları Başkanı Adnan Göktekin, coronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında yürüttükleri çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, ''Vatandaşlarımız coronavirüsten korunmak için evden dışarıya çıkarken maske ve eldiven kullanıyor. Bu şartlarda maske ve eldivenler tıbbi atık kapsamına girmiştir. Tıbbi atıkların yerlere ve normal çöp kutularına atılmaması gerekir. Bu düşünceden yola çıkarak özel olarak hazırlattığımız tıbbi atık kutularını ilçemizin bir çok yerine yerleştirdik.'' dedi. 

 

VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYIP SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKIYORUZ 

 

Karamürsel Ülkü Ocakları Başkanı Adnan Göktekin, ''Coronavirüs salgınından dolayı eve kapanmak zorunda kalan vatandaşlarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Karamürsel Ülkü Ocakları olarak yardım kolisi dağıtıyoruz. Herkesin eve kapandığı dönemde sokak hayvanlarının aç kaldığını gözlemledik. Sahipsiz sokak hayvanlarına yiyecek bırakarak, onlara sahip çıkmaya çalışıyoruz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü, Ocakları'ndan, Tıbbi, Atık, Kutusu, Hizmeti,
Yorumlar
Haber Yazılımı