Ülkü Ocakları'ndan Şehitler Anısına Hatıra Ormanı
Haber Detayı
11 Mart 2020 - Çarşamba 13:17 Bu haber 3021 kez okundu
 
Ülkü Ocakları'ndan Şehitler Anısına Hatıra Ormanı
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocakları'ndan Şehitler Anısına Hatıra Ormanı


Birecik Ülkü Ocakları Başkanlığı, Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde 400 fidanlık Şehitler Ormanı adıyla hatıra ormanı oluşturdu.

 

Birecik Ülkü Ocakları Başkanlığı, TOKİ Evleri civarında Şehitler anısına hatıra ormanı oluşturmak için yaptığı üç aylık çalışmayı tamamlayarak, Şehitler Ormanı'nın açılışını yaptı. Açılış töreninde ve açılıştan sonra düzenlenen yemekte, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılarak Şehitler için dualar edildi.

 

ŞEHİTLERİMİZ BİZİM ÖLÜMSÜZ KAHRAMANLARIMIZDIR

 

Birecik Ülkü Ocakları Başkanı Salih Başkapan, Şehitler Ormanı açılış töreninde yaptığı konuşmada, ''Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Dr.Sinan Ateş Beyin başlatmış olduğu Çevrecilik Milliyetçiliktir projesi kapsamında Birecik Ülkü Ocakları olarak üç aydır yürütmüş olduğumuz Şehitler Ormanı projemizi tamamladık. Askerlerimiz vatan, bayrak ve devlet için gözlerini kırpmadan şehit oldu. Şehitlerimiz bizim ölümsüz kahramanlarımızdır. Bu hatıra ormanındaki fidanlar büyüdükçe şehitlerimizi hatırlatacaktır. Şehitlerimizin hatıraları bu güzel alanda canlı kalacaktır. Bu anlamlı günde bizleri yanlız bırakmayan başta Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Bakır Bostancı,Türk Eğitim Sen Başkanımız Selçuk Tunçay’a, Türk Sağlık Sen Başkanımız Mutlu Toksoy, MHP Yönetimine, Şehit ailelerimize ve katılım sağlayan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ederim.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü, Ocakları'ndan, Şehitler, Anısına, Hatıra, Ormanı, , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı