Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan TTB'ye Sert Tepki
Haber Detayı
20 Eylül 2020 - Pazar 19:12 Bu haber 5702 kez okundu
 
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan TTB'ye Sert Tepki
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sağlık camiasının çabalarını baltalayan fitne ve mikrop yuvası TTB'nin kapatılması gerektiğini söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan TTB'ye Sert Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TTB'nin kapatılmasıyla ilgili önerisine destek veren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği'nin sağlık camiasının çabalarını baltalayan fitne ve mikrop yuvası haline geldiğini belirterek, rezaletin ve hıyanetin kaynağı olan TTB'nin derhal ve gecikmeksizin kapatılmalması gerektiğini söyledi.

 

TTB SAĞLIK CAMİASININ ÇABALARINI BALTALAYAN FİTNE VE MİKROP YUVASI HALİNE GELDİ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türk Tabipleri Birliği, sağlık camiasının çabalarını baltalayan 'fitne yuvası'; Marksist çevrelerin kendine alan oluşturduğu bir 'mikrop yuvası' halini almıştır. PKK, onlarca hastaneyi ateşe verdi. Türk Tabipler Birliği, hastane saldırıları ile ilgili yaptığı açıklamaların hiçbirinde PKK kelimesini kullanamayarak aciz kaldı, doktorlarımız adına bölücü teröristlere karşı 'Milli Vicdan' sorumluluğunu yerine getiremedi.'' dedi.

 

REZALETİN VE HIYANETİN KAYNAĞI OLAN TTB DERHAL KAPATILMALIDIR

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ''Koronavirüs sürecinde devletimizin başarısını göz ardı eden ve zedelemek amacı ile provoke edici hareketler sergileyen Türk Tabipler Birliği emek ve vefa karşıtıdır. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e başlattığı harekata karşı çıkarak PKK'lıların yaşam hakkını savunan Türk Tabipler Birliği ülkemiz için en az virüs kadar tehlikelidir. Ülkemizin çıkarları uğruna yürütülen her operasyon ve uygulamaya karşı olan Türk Tabipler Birliği'nin ülkemize hiçbir katkısı ve faydası bulunmamaktadır. Rezaletin ve hıyanetin kaynağı olan, sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, TTB Kapatılmalı, fitne yuvası, mikrop yuvası, derhal, Devlet Bahçeli, MHP, Ülkücü Hareket
Yorumlar
Haber Yazılımı