Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Net Tavır
Haber Detayı
20 Eylül 2020 - Pazar 17:58 Bu haber 7193 kez okundu
 
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Net Tavır
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Türk ve Devlet düşmanlarına karşı gereğini yapacaklarını söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Korkut'tan Net Tavır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''TTB Kapatılmalıdır'' önerisi üzerine mesleklerini icra edeceklerine MHP ve Devlet Bahçeli'yi hedef alarak siyasi açıklamalar yapanlara tepki gösteren Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Lider Bahçeli'nin TTB ile ilgili önerisinin Türk ve Devlet düşmanlarını çılgına çevirdiğini belirterek, Adana Ülkü Ocakları olarak üzerlerine düşen vazifenin gereğine uygun davranacaklarına kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini söyledi.

 

LİDER BAHÇELİ'NİN ''TTB KAPATILSIN'' ÖNERİSİ TÜRK VE DEVLET DÜŞMANLARINI ÇILGINA ÇEVİRDİ 

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin TTB ile ilgili açıklamaları anlaşılan o ki Türk ve Devlet düşmanlarını çılgına çevirmiştir. TTB’nin adındaki 'Türk' ifadesi kaldırılacak, TTB işi ne ise onu yapacaktır. İçlerindeki Türk ve Devlet düşmanlarının akademik unvanları ne olursa olsun aklımıza şu veciz sözü getirmiştir. 'Katranı kaynatmakla olmaz ki şeker. İnsanın cinsi neyse döner dolaşır yine ona çeker.' Kendilerine Prof. (?) unvanı siyaset yapmaları için değil millete hizmet etmeleri için verilmiştir. Akademik unvanlı tescilli Türk ve Devlet düşmanlarına tavsiyemiz siyaset yapıp saçmalamak yerine mesleklerini icra etmeleridir!'' dedi.

 

İŞİNİ BIRAKIP TERÖR SEVİCİLİĞİ YAPANLARA KARŞI GEREĞİNİ YAPARIZ

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, ''Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz.' sözünün gereğine uygun davranan Türk hekimleri başımızın tacıdır. Salgın döneminde canhıraş çalışıp gecesini gündüzüne katan Türk hekimlerine ve sağlık çalışanlarına minnettarız ancak esas işini bırakıp terör seviciliği ve bölücülük yapanlara karşı da tavrımız ve duruşuz nettir. Adana Ülkü Ocakları olarak üzerimize düşen vazifenin gereğine uygun davranacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ülkü Ocakları tehdit etmez.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları Başkanı, Çağrı Korkut, TTB Kapatılmalıdır, esas işini bırakıp, terör seviciliği yapanlar, gerekeni yaparız, tehdit etmeyiz, Ülkücü Hareket
Yorumlar
Haber Yazılımı