Üç Belediye Başkanı Ak Parti'ye Katıldı
Haber Detayı
15 Temmuz 2020 - Çarşamba 02:49 Bu haber 9134 kez okundu
 
Üç Belediye Başkanı Ak Parti'ye Katıldı
Partilerinden istifa eden Üç Belediye Başkanı Ak Parti'ye katıldıklarını açıkladı.
SİYASET Haberi
Üç Belediye Başkanı Ak Parti'ye Katıldı

DP'li Yayladüzü Belediye Başkanı Selami Demirtaş, DP'li Yücekapı Belediye Başkanı Nurettin Öztürk ve SP'li Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, partilerinden istifa ederek Ak Parti'ye katıldıklarını açıkladı.

 

15 TEMMUZ İHANETİNİN YILDÖNÜMÜNDE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN YANINDAYIZ

 

Ağrı'nın Eleşkirt İlçesi ve iki Belde Belediye Başkanı adına Ak Parti'ye geçmeleriyle ilgili açıklama yapan Yücekapı Belediye Başkanı Nurettin Öztürk, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihinin kara günü olarak yaşadığımız 15 Temmuz kalkışmasının yıl dönümü olan bu gece tarihi bir gecedir. Birlik ve beraberliğimize yönelik yapılan 15 Temmuz ihaneti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile meydanları dolduran vatandaşlarımız tarafından bertaraf edilmiştir. Bizler böyle bir lidere omuz vermek, yanında ve aynı safta yer almak için mensubu olduğumuz partiden istifa edip, böyle bir liderin Genel Başkanı olduğu Ak Parti'ye geçme kararı aldık" dedi.

 

KARARIMIZ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ'A HEDİYEMİZDİR

 

Yücekapı Belediye Başkanı Nurettin Öztürk, ''Ümmetin umudu olan büyük Türkiye'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yolda yürümek, bu millet için yaptığı fedakarlıklara ortak olmak ve ülkemizi geleceğe daha emin adımlarla ulaştırmak için çıktığımız bu kutlu yolda, bundan böyle ortak davamıza hizmet edeceğiz. Bu kutlu zaferin bizlerde oluşturduğu dik duruş ve kararlılıkla Cumhurbaşkanımız ile aynı yolda yürüyerek, Ak Parti saflarında yerimizi alarak hizmetimize devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız'a 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hediyesi olan bu kararımızın diğer arkadaşlara da örnek olmasını diliyoruz.'' dedi.

 

AĞRI BELEDİYE BAŞKANI SAVCI SAYAN'IN AÇIKLAMASI

 

Ak Parti'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, üç Belediye Başkanının Ak Parti'ye geçmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Saadet ve Demokrat Partili Belediye Başkanlarımızdan Cumhurbaşkanımıza 15 Temmuz hediyesi. Hayırlı uğurlu olsun. Bir gün herkes Ak Parti'li olacak.'' dedi.

 

3 belediye başkanı AK Parti'ye geçti

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Eleşkirt Belediyesi, Yücekapı Belediyesi, Yayladüzü Belediyesi, Ağrı Belediyesi, Ak Partiye geçti, Ak Parti Haberleri, Belediye Başkanları, 15 Temmuz hediyesi
Yorumlar
Haber Yazılımı