Seyhan Ülkü Ocakları'ndan Afet Bilinçlendirme Eğitimi
Haber Detayı
12 Kasım 2020 - Perşembe 19:00 Bu haber 3184 kez okundu
 
Seyhan Ülkü Ocakları'ndan Afet Bilinçlendirme Eğitimi
Seyhan Ülkü Ocakları Başkanlığı, AFAD işbirliğiyle Acil Durum ve Afet Bilinçlendirme Eğitimi gerçekleştirdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Seyhan Ülkü Ocakları'ndan Afet Bilinçlendirme Eğitimi

Ülke gündemini iyi okuyup insanların ihtiyacına göre farkındalık oluşturan faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Seyhan Ülkü Ocakları Başkanlığı, AFAD Yönetimi ile işbirliği yaparak Adana Ülkü Ocakları binasında Acil Durum ve Afet Bilinçlendirme Eğitimi gerçekleştirdi.

 

SEYHAN ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN ANLAMLI EĞİTİM ETKİNLİĞİ

 

Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mert Arıoğlu, Acil Durum ve Afet Bilinçlendirme Eğitimi etkinliğiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Adana Ülkü Ocaklarimızın Ev sahipliğinde 12 Kasım Afete Hazırlık Günü münasebetiyle Seyhan Ülkü Ocakları olarak İl Ocak binamızda düzenlediğimiz ve Adana AFAD yetkilileri tarafından sunulan 'Tedbirini Al Hayatta Kal' temalı Acil Durum ve Afet Bilinçlendirme Eğitimini İl Ocak Başkanımız Sayın Çağrı Korkut'un da katılımıyla gerçekleştirdik. Başta AFAD yetkililerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.'' dedi.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ÇAĞRI KORKUT'UN AÇIKLAMASI

 

Acil Durum ve Afet Bilinçlendirme Eğitimi etkinliğini organize eden Seyhan Ülkü Ocakları Başkanlığı'na teşekkür eden Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''12 Kasım Afete Hazırlık Günü münasebetiyle AFAD yetkilileri tarafından acil durum ve afet bilinçlendirme eğitimini gerçekleştirdik. Anlamlı düşüncelerinden dolayı Seyhan Ülkü Ocaklarımıza ve yönetimine teşekkür ederiz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı, Mert Arıoğlu, Adana Ülkü Ocakları, Çağrı Korkut, Acil Durum eğitimi, Afet Bilinçlendirme eğitimi, gerçekleştirildi
Yorumlar
Haber Yazılımı