MHP'li Erkan Akçay: Kör müsünüz Şaşı mısınız?
Haber Detayı
20 Şubat 2021 - Cumartesi 09:40 Bu haber 4242 kez okundu
 
MHP'li Erkan Akçay: Kör müsünüz Şaşı mısınız?
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Türkiye'de olup biten olaylara kör ve şaşı bakan muhalif siyasetçilere tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Erkan Akçay: Kör müsünüz Şaşı mısınız?

HDP ile PKK arasındaki ilişkinin, siyaseti ve demokrasiyi zehirlediğini göremeyen muhalif siyasetçilere tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Boğaziçi Üniversitesi'inde eylem yapanların HDP yöneticileriyle görüşmesini görmek istemeyenlere ve 6 milyon oyu vatandaştan alan HDP'nin talimatı pkk terör örgütünden alışını görmeyenlere, ''Kör müsünüz, şaşı mısınız?'' diye sordu. 

 

EYLEM YAPANLARIN KİM OLDUĞUNU ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ...

 

Boğaziçi Üniversitesi'inde eylem yapanların HDP yöneticileriyle görüşmesini görmek istemeyen siyasetçilere tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında Boğaziçi’ne rektör atamasını bahane ederek eylem yapan teröristlere ve destekçilerine yine sahip çıkmıştır. Kılıçdaroğlu eylem yapanların kim olduğunu öğrenmek istiyorsa bunların Hdp eş başkanı ile yaptığı görüşmelere bakmalıdır. Kılıçdaroğlu Boğaziçi bahanesiyle eylem yapan teröristlerin ve destekçilerin ailelerine  'evlatlarınıza sahip çıkın, gurur duyun.' diyor. Aileleri evlatlarıyla gurur duyuyor mu bilmiyoruz. Ancak Hdp, pkk, fetö ve diğer terör örgütlerinin Kılıçdaroğlu ile gurur duyduğundan eminiz.'' dedi.

 

OYU VATANDAŞTAN ALDIĞINI GÖRENLER TALİMATI NEREDEN ALDIKLARINA NEDEN BAKMAZ?

 

6 milyon oyu vatandaştan alan HDP'nin, talimatı PKK terör örgütünden aldığını görmeyen siyasetçilere tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''Hdp için 'ama 6 milyon oy alıyor!' sözü bazılarının dillerine pelesenk olmuş. Oy'u vatandaştan aldığını görüyorsunuz da talimatı pkk terör örgütünden aldığını neden görmüyorsunuz? Kör müsünüz, şaşı mısınız? Hdp demek pkk demektir. Hdp ile pkk arasındaki bu ilişki, siyaseti ve demokrasiyi zehirlediği gibi Hdp ile işbirliği yapan CHP, İP ve diğer partileri de terör vesayetine sokmaktadır. Siyasette terör vesayetine hayır diyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, Görmeyen siyasetçiler, körmüsünüz, şaşımısınız, olan biten, eylemler, siyasi olaylar, görmek istemeyenler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı