Genel Başkan Yıldırım: İşbirlikçileri Yerle Yeksan Ederiz
Haber Detayı
15 Ocak 2021 - Cuma 10:09 Bu haber 2200 kez okundu
 
Genel Başkan Yıldırım: İşbirlikçileri Yerle Yeksan Ederiz
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Kıbrıs'taki yerli işbirlikçilerin temizlendiği gibi Türk siyasetinin temizleneceğini söyledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Genel Başkan Yıldırım: İşbirlikçileri Yerle Yeksan Ederiz

Antalya Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda gerçekleştirilen Bayrak değişimi töreninde yaptığı konuşmada, KKTC seçimlerinde işbirlikçi Mustafa Akıncı'nın siyaseten nasıl etkisiz hale getirildiğini hatırlatan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, KKTC'deki işbirlikçilerin temizlendiği gibi Türk siyasetinin de temizleneceğini söyledi.

 

CUMHUR İTTİFAKI KIBRIS'TA OLDUĞU GİBİ TÜRK SİYASETİNİ TEMİZLEYECEK

 

''Kıbrıs'ta yerli işbirlikçiler, tüm hainlerin desteklerine rağmen kaybetti ve KKTC’ye Türk’ün mührü vuruldu. Cumhur İttifakı, şimdi Türk siyasetini hain bir mikroptan daha temizleyecek, HDP kapatılacaktır.'' sözleriyle Antalya Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda gerçekleştirilen Bayrak değişimi töreninde yaptığı konuşmayı sosyal medyadan paylaşan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, yaptığı açıklamada, ''KKTC'de Cumhurbaşkanlığı yapan Mustafa Akıncı, rahmetli Rauf Denktaş'ın kemiklerini sızlattı. Dedi ki, 'Kıbrıs'ta barış için toprak verebiliriz' dedi. Türk Askerimizin terör örgütlerine yaptığı Barış Pınarı Harekatı'nda örgüt ile Askerimizi bir kefeye koydu. Ama hamdolsun Cumhur İttifakı sayesinde Kıbrıs bu zihniyetin elinden alındı. Zillet ittifakı, bu hainleri destekledi. Türkiye'de desteklediği gibi, Türkiye dışında da ihanet odakları ile işbirliği yapıyorlar. Şimdi sıra geldi HDP'nin kapatılmasında. Türkiye artık öyle bir konumda ki, öyle bir güçte ki, yerle yeksan ederiz. Selahattin Demirtaş teröristtir, onu destekleyenler de terörist destekçisidir! İnşallah MHP taşın altına elini değil bedenini koymuştur. HDP'nin kapatılması için gereken çalışmayı yürütmektedir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ahmet Yiğit Yıldırım, Kıbrıs, Türk siyaseti, işbirlikçiler temizlenecek
Yorumlar
Haber Yazılımı