Sağlık Bakanı Koca'dan MHP Lideri Bahçeli'ye Teşekkür
Haber Detayı
08 Mayıs 2020 - Cuma 03:32 Bu haber 2899 kez okundu
 
Sağlık Bakanı Koca'dan MHP Lideri Bahçeli'ye Teşekkür
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, coronavirüs salgını konusunda uyarılar yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.
MHP Haberi
Sağlık Bakanı Koca'dan MHP Lideri Bahçeli'ye Teşekkür

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, coronavirüs salgını konusunda uyarılarda bulunarak Sağlık Bakanlığı'nın fedakarca çalıştığını söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sosyal medyadan yaptığı açıklamada teşekkür etti.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN CORONAVİRÜS SALGINI UYARISI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri, Sağlık Bakanlığı’nın tembih ve tedbirleri herkes için bağlayıcıdır. Hiç kimse sorumsuz ve duyarsız hareket etmemelidir. Bana bir şey olmaz diyenler kendilerini düşünmüyorlarsa temas ettiği insanları düşünmek, dikkate almak mecburiyetindedir. Kontrollü hayat bundan sonra yegane çözümdür. Sağlık Bakanlığımız gece demiyor, gündüz demiyor. Sağlık çalışanlarımız fedakarca, adanmış ve anıtlaşmış şekilde salgınına engel olmaya gayret ediyor. Kazanımlarımız boşa çıkarsa, aman sende denirse, Türkiye vahim bir uçuruma savrulacaktır.'' demişti.

 

BAKAN KOCA'DAN MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerini ekleyerek sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın Bahçeli, 'Sağlık Bakanlığımız gece demiyor, gündüz demiyor. Sağlık çalışanlarımız fedakarca, adanmış ve anıtlaşmış şekilde salgınına engel olmaya gayret ediyor.' diyerek, bugün salgına karşı uyarıcı bir dizi paylaşımda bulundu. Kendisine, sağlık çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sağlık, Bakanı, Koca'dan, MHP, Lideri, Bahçeli'ye, Teşekkür, , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı