MHP'li Özdemir SİHA'ları Hedef Alanları Deşifre Etti
Haber Detayı
08 Mayıs 2020 - Cuma 01:46 Bu haber 4184 kez okundu
 
MHP'li Özdemir SİHA'ları Hedef Alanları Deşifre Etti
MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, İHA ve SİHA’lar konusunda başarılı çalışmalar yapan Selçuk Bayraktar’a destek verdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir SİHA'ları Hedef Alanları Deşifre Etti

TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi ve MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, İHA ve SİHA’lar konusunda başarılı çalışmalar yapan Selçuk Bayraktar’ın Türk Milletine hizmet yolunda yılmadan yoluna devam etmesi gerektiğini belirterek, İHA ve SİHA’lar konusunda Bayraktar'ı hedef alanların bir arka planı olduğunu söyledi.

 

SELÇUK BAYRAKTAR MİLLETE HİZMET YOLUNDA KARARLILIKLA DEVAM ETMELİDİR

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir mühendis olarak Selçuk Bayraktar’ın ailesiyle beraber yıllardan beri yaptığı işin ne derecede Türkiye için önem arz ettiğini biliyorum. Evladına 'Aybike' ismini veren şerefli bir baba millete hizmet yolunda yılmamalıdır. Kararlılıkla devam etmelidir.'' dedi.

 

İHA VE SİHA'LAR KONUSUNDA BAYRAKTAR'I HEDEF ALANLARIN BİR ARKA PLANI VAR

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ''Mecliste terör örgütü mensuplarını basın toplantılarına çıkaranların Mehmetçiğe zarar gelmesin diye dünyanın en üstün teknolojisini milli imkanlarla geliştirip, mücadele edenleri hedef almaları beyhudedir. Milletimiz kimin ne yaptığını iyi biliyor. Herkes sussa biz yine susmayız! CHP’li kimi isimlerin terörle mücadelede Türkiye’ye büyük kazanımlar sağlayan İHA ve SİHA’lar konusunda değerli çalışmalar yapan Sayın Selçuk Bayraktar ile ilgili hezeyanlarının bir arka planı var. Aklı ve vicdanı olan herkes SİHA ve İHA konusunda emek sarfedenlere teşekkür eder.'' dedi.

 

OPERASYONLARDA AYNI ANDA ÇOK SAYIDA İHA VE SİHA'YI İLK DEFA TÜRKİYE KULLANDI

 

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ''Bu arada gemileri karadan ilk kez yürüten, surları yıkabilecek büyüklükteki ilk topu yapan, havan topunu icat eden, ilk uçak gemisini batıran, top mermisini kapsülünden sökmeden tornada işleyerek çapını düşürmeyi ilk kez başaran da yine Türkler’di. Ve daha niceleri. Türkiye havacılık anlamında resmi ve özel kuruluşlarımızın çabalarıyla muazzam ilerleme kaydetti. Dünya harp literatürü aynı anda çok sayıdaki SİHA ve İHA’nın harp sahasında kullanılabildiğini, ilk kez Türkler sayesinde öğrendi! Uzay programımız bu tecrübelerle güçlenecektir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Özdemir, SİHA'ları, Hedef, Alanları, Deşifre, Etti, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı