Pozantı Ülkü Ocaklarından Türk Bayrağı ve Kırtasiye
Haber Detayı
08 Eylül 2021 - Çarşamba 19:36 Bu haber 2772 kez okundu
 
Pozantı Ülkü Ocaklarından Türk Bayrağı ve Kırtasiye
Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Çalık, okullara Türk Bayrağı dağıtıp ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Pozantı Ülkü Ocaklarından Türk Bayrağı ve Kırtasiye

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla İlçede bulunan tüm okullara Türk Bayrağı dağıtan Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Çalık, ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye masraflarının karşılanmasına yönelik başlattığı kampanyanın sonunda kırtasiye yardımlarını öğrencilere ulaştırdı.

 

POZANTI ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN TÜM OKULLARA TÜRK BAYRAĞI

 

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte ilçesinde bulunan okulları ziyaret eden Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Çalık, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Pozantı Ülkü Ocakları olarak ilçemizin merkez mahallelerinde ve köylerinde bulunan bütün okullarımızı ziyaret edip törenlerde kullanacak oldukları Şanlı Türk Bayrağı’mızı hediye ederek  2021-2022 yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diledik. Sağlık ve başarı dolu bir yıl olması dileklerimizle.'' dedi.

 

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMLARI ULAŞTIRILDI

 

İhtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye masraflarının karşılanmasına yönelik kampanya başlatan Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Çalık, kırtasiye yardımlarının yerlerine ulaşmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Pozantı Ülkü Ocakları olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin okul masraflarını hafifletmek ve eğitimlerine destek olmak adına başlattığımız kırtasiye yardımlarımızı bugün yerlerine ulaştırdık. Bu kampanyamızda bize destek olan Pozantı Belediye Başkanımız Mustafa Çay beyefendiye, tüm hayırseverler esnaf ve iş adamlarına teşekkür ediyorum. Allah Razı Olsun.'' dedi.

 

Bir Mustafa Çalık dahil 2 kişi görseli olabilir

 

Bir Mustafa Çalık dahil 3 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı '"Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır." MET BU' görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Bir Mustafa Çalık dahil 2 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'LOFT' görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı, Mustafa Çalık, Çağrı Korkut, okullara, Türk Bayrağı, ihtiyaç sahibi, öğrencilere kırtasiye, yardımı, hediye, Adana, Pozantı
Yorumlar
Haber Yazılımı