Partisinden İstifa Eden İki Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti
Haber Detayı
08 Eylül 2020 - Salı 09:41 Bu haber 4543 kez okundu
 
Partisinden İstifa Eden İki Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti
Partilerinden istifa eden iki Belediye Meclis Üyesi MHP'ye geçti.
MHP Haberi
Partisinden İstifa Eden İki Belediye Meclis Üyesi MHP'ye Geçti

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP'den Belediye Meclis Üyesi seçilen Yalova Belediye Meclis Üyesi Yavuz Bingöl ve Çınarcık Belediye Meclis Üyesi Ali Altıparmak, partilerinden istifa ederek MHP'ye katıldı.

 

BU GEÇİŞ SADECE SİYASİ PARTİ DEĞİŞTİRME MESELESİ DEĞİLDİR

 

Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan ile birlikte MHP'ye katılan  Belediye Meclis Üyelerine rozetlerini takan MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, katılım töreninde yaptığı açıklamada, ''CHP'li Yalova Belediye Meclis Üyesi Yavuz Bingöl ve Çınarcık Belediyesi'nin Bağımsız Meclis Üyesi Ali Altıparmak, bugün itibariyle MHP'ye katılmışlardır. Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızın MHP'ye katılmasını sadece siyasi parti değiştirme meselesi olarak görülmemesi gerekir. Esasen bu geçiş, parti değiştirme meselesi değil, gönülleri bu vatan için çarpanların gönül birliği yapması meselesidir. Gönlümüzün kapıları, tüm vatan sevdalılarına sonuna kadar açıktır. Partimize katılan Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımıza, yapacağı hizmetlerde başarılar diliyorum. Ülkemize, İlimize ve Partimize hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Yalova İl Başkanı, Namık Öz, Belediye Meclis üyesi, MHPye geçti, katılım töreni, Yalova ve Çınarcık, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı