Osman Diyadin: Muhaliflerin Alayına Bahçeli Yeter
Haber Detayı
28 Ekim 2021 - Perşembe 11:53 Bu haber 2210 kez okundu
 
Osman Diyadin: Muhaliflerin Alayına Bahçeli Yeter
Gazeteci yazar Osman Diyadin, devletin bekasıyla dalga geçen muhalif cenahın alayına MHP ve Lider Devlet Bahçeli'nin yeteceğini söyledi.
MHP Haberi
Osman Diyadin: Muhaliflerin Alayına Bahçeli Yeter

TSK'nın Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon yetkisini iki yıl daha uzatan Cumhurbaşkanlığı tezkeresinin oylamasında TBMM'de ikiye bölünen muhalif ittifakın yeni bir tiyatro oynadığına dikkat çeken Gazeteci yazar Osman Diyadin, CHP'nin Hayır oyu vererek HDP'yi küstürmeme, İyi Parti'nin Evet oyu vererek Milliyetçi ve Ulusalcı seçmenleri küstürmeme stratejisi izlediğini belirterek, 'Söz konusu Erdoğan’ı devirmekse Vatanın bekası teferruat.' mantığıyla hareket eden muhalif cenahın alayına MHP ve Lider Devlet Bahçeli'nin yeteceğini söyledi. 

 

MUHALİFLERİN HDP'Yİ KÜSTÜRMEME, MHP KARŞISINDA İYİ PARTİ'Yİ GÜÇLENDİRME TİYATROSU

 

Irak ve Suriye tezkeresinin TBMM'deki oylamasında muhalif cenahın ikiye bölünerek farklı oy kullanmasını yeni bir tiyatro oynu olarak değerlendiren Gazeteci yazar Osman Diyadin, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''CHP ile İyi Parti tezkerede görüldü ki, iyi polis kötü polis rolünü oynuyor! İyi Parti, Evet tezkereye diyerek, İyi polis rolünü oynadı. Çünkü ajans böyle istiyor. Tiyatroya devam. Madem Evet oyu kullandınız! Madem milli hassasiyetleri düşündünüz! Neden, Hayır oyu veren ortağınız CHP'ye tek kelime sözünüz yok? Çünkü tiyatro oynuyorsunuz! Üst akıl rolünüzü böyle belirlemiş! Siz kimi kandırıyorsunuz? Kolkola girdiğiniz CHP; HDP küsmesin, kırılmasın diye tezkereye Hayır diyecek! Siz de 'Bakın biz Evet dedik' diye milletle dalga geçeceksiniz. Dikkat edin! Asıl oyunun baş aktörü İyi Parti. Tezkereye Hayır diyen CHP ile HDP’yi mutlu ediyorlar. (Çünkü CHP seçmeni tepki göstermez diyorlar) Evet diyen İyi Parti’yi MHP karşısında güçlendiriyorlar! (Çünkü İyi Parti seçmeni tepki gösterir diyorlar). Bu kadar omurgasız siyaset anlayışı olur mu? Bu milleti aptal mı sandınız?'' dedi.

 

MUHALİF CENAH TÜRK MİLLETİNİN VE DEVLETİNİN BEKASIYLA DALGA GEÇİYOR

 

Muhalif ittifakın yeni tiyatro oyunuyla Türk Milletinin ve Devletinin bekasıyla dalga geçtiğine dikkat çeken Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''Tiyatro oynuyorlar. Koca devletin bekası ile dalga geçiyorlar. 'Söz konusu Erdoğan’ı devirmekse Vatanın bekası teferruat.' diyorlar. Koca bir zillet! ABD'nin hiç bir güvenlik sorunu yaşamadığı Okyanus ötesinden Ortadoğu'ya, Kafkaslara asker yığmasına tek kelime etmeyen bizim anlı şanlı (!) muhalefet Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırlarını korumak için Irak ve Suriye'deki terör örgütlerini yok etmeye çalışmasına Hayır diyor! Sizin 'Sınır Namustur' duygunuz ülkemize sızmak isteyen Suriye'de yuvalanan terör örgütü ile Mehmetçik mücadele edince namussuzluk mu oluyor? Şapka düştü, kel göründü. CHP, HDP ve PKK teskere oylamasında suç üstü yakalandı. Ve ortaklık tescillendi! Suriye ve Irak’ın kuzeyinde (sınırımızda) ABD tarafından ağır silahlarla oluşturulmak istenen sözde düzenli ordusuna destektir bu! Şimdi İyi Parti düşünsün.'' dedi.

 

MHP DÜN TOPUNUZA YETTİ, BUGÜN DE ALAYINIZA YETER

 

Muhalif cenahın 'Söz konusu Erdoğan’ı devirmekse Vatanın bekası teferruat.' mantığıyla hareket etmesine karşılık MHP ve Lider Devlet Bahçeli'nin izlediği Milli duruşu değerlendiren Gazeteci yazar Osman Diyadin, ''MHP, yüzde 5 almış, 10 almış, 20 almış! Önemi yok. MHP dünde topunuza yetti, bugünde alayınıza yeter. Bilin ki; Siz 'Söz konusu iktidar olmaksa vatan teferruat' diyecek kadar yüzsüzleşen muhaliflerin karşısında, 'Söz konusu vatansa partim teferruat' diyecek kadar devlete, vatana, millete, bayrağa adanmış bir ömürle MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli var. MHP'nin oylarını düşük göstermeye çalışan sipariş anketlere bakmayın! MHP'ye büyük bir ilgi var. MHP, seçimlere 19 ay kala tüm İlleri kapsayan yeni bir proğramla sahaya inme kararı aldı. Üye kayıt kampanyası başlattı. Yuvaya dönüşler tam gaz. Görünen o ki, 2023’de MHP büyük bir çıkış yapacak. Omurgalı ve kararlı duruş. Algı operasyonları ile önünü kesmeye çalışsalarda Ülkücü harekatı engellemeye güçleri yetmeyecek.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazeteci yazar, Osman Diyadin, devletin bekası, dalga geçen, muhalif cenah, alayına, MHP, Devlet Bahçeli, yeter, tezkere oylaması, siyasi partiler, Ülkücü Hareket
Yorumlar
Haber Yazılımı