Osman Diyadin'den Yuvarlak Masa Toplantısına Tepki
Haber Detayı
14 Şubat 2022 - Pazartesi 13:13 Bu haber 3295 kez okundu
 
Osman Diyadin'den Yuvarlak Masa Toplantısına Tepki
Gazeteci yazar Osman Diyadin, 6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısının yansıması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
Osman Diyadin'den Yuvarlak Masa Toplantısına Tepki

Beyaz TV'de yayınlanan Latif Şimşek'in sunduğu Dinamit proğramında, 6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısına yönelik değerlendirmelerde bulunan Gazeteci yazar Osman Diyadin, Yuvarlak Masa toplantısı fotoğrafına bakan Türk Milletinin, bu birlikteliğin arkasında kimlerin durduğunu çözüşüne göre tercih yapacağını söyledi. 

 

6 MUHALEFET PARTİSİNİN YUVARLAK MASA TOPLANTISI

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen 6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısına ve toplantı sonuç bildirgesinde Türk Milletine hep düşmanca davranan Avrupa'dan söz edilirken, Bağımsız bir Türkiye'yi inşa etmek için yedi düvele karşı Milli mücadele veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten hiç bahsedilmemesine tepkiler sürüyor. 

 

HDP'nin toplantıda neden yer almadığı sorusuna cevap veren Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ''Yok saymıyoruz. HDP'yle de görüşüyoruz. İhtiyaç olduğunda yine görüşeceğiz.'' sözlerinden anlaşıldığı üzere esasen muhalif ittifakta bulunan siyasi parti sayısının 6 değil 7 olduğu tescil edilmiş oldu. 6+1 muhalefet bloğunu Yedi Kocalı Hürmüz'e benzeten Gazeteci yazar Osman Diyadin, bu birlikteliğin arkasında kimlerin durduğunu çözen Türk Milletinin yapacağı tercih konusunda açıklamalarda bulundu.

 

OSMAN DİYADİN'DEN YUVARLAK MASA TOPLANTISINA YÖNELİK DEĞERLENDİRME

 

6+1 muhalefet bloğunun, kimler tarafından ne için desteklendiği sorusuna verilecek cevabın, Türk Milletinin 2023 seçimlerinde yapacağı tercihi etkileyeceğine dikkat çeken Gazeteci yazar Osman Diyadin, Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit proğramında yaptığı açıklamada, ''Türk Milleti, bu altılı fotoğrafına bakarak şu sorunun cevabını bulacak. Bu altılı ittifakı; FETÖ, PKK, DHKP-C, PYD gibi terör örgütleri destekliyor mu? Destekliyor. Bu altılı ittifakı; ABD, İngiltere, Fransa gibi ülkeler destekliyor mu? Destekliyor. Neden desteklediklerinin cevabını buldukları an, o zaman tercihini yapacak. Çok kolay bir sorunun cevabını bulan Türk Milletinin, 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı tercih edeceği aşikardır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazeteci yazar, Osman Diyadin, muhalefet partisi, Yuvarlak Masa toplantısı, yansıması, Türk milleti, ya çözerse, Cumhur İttifakı, Beyaz TV, 2023 seçimi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı