MHP'li Kaba: Şehadet Olup Zilletin Önünü Keseriz
Haber Detayı
13 Şubat 2022 - Pazar 20:18 Bu haber 2862 kez okundu
 
MHP'li Kaba: Şehadet Olup Zilletin Önünü Keseriz
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, 6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısına yönelik sert açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Kaba: Şehadet Olup Zilletin Önünü Keseriz

6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısına yönelik değerlendirmelerde bulunurken tehlikenin farkında olduklarını belirten MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, İradeleri elinden alınmış muhaliflere karşı sırtını Türk Milletine dayayan Milliyetçi Ülkücü Hareket'in, gerektiğinde Çanakkale’deki şehadet olup zilletin önünü keserek oyunları bozacağını söyledi.

 

6 MUHALEFET PARTİSİNİN YUVARLAK MASA TOPLANTISI

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen 6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısına ve toplantı sonuç bildirgesinde Türk Milletine hep düşmanca davranan Avrupa'dan söz edilirken, Bağımsız bir Türkiye'yi inşa etmek için yedi düvele karşı Milli mücadele veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten hiç bahsedilmemesine tepkiler sürüyor. HDP'nin toplantıda neden yer almadığı sorusuna cevap veren Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ''Yok saymıyoruz. HDP'yle de görüşüyoruz. İhtiyaç olduğunda yine görüşeceğiz.'' sözlerinden anlaşıldığı üzere esasen muhalif ittifakta bulunan siyasi parti sayısının 6 değil 7 olduğu tescil edilmiş oldu. Tüm bu olup bitenlere yönelik açıklamalarda bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, zillet ittifakının oyunlarını bozacaklarını söyledi.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA: TEHLİKENİN FARKINDAYIZ

 

6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısına yönelik değerlendirmelerde bulunurken tehlikenin farkında olduklarını belirten MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''6 muhalefet partisi genel başkanlarının Yuvarlak Masa toplantısında buluştuğu fotoğrafa baktığımızda gördüğümüz; İradeleri elinden alınmış, emre amade, kaos, kargaşa ve kavganın Zillete dönmüş hali! Milliyetçi-Ülkücü Hareket ise bu ihanetin farkındadır, bunların her birinin aksi sedasına dahi kesinlikle göz yummayacaktır. Nefesimiz ensesinde, dikkatimiz üzerinde, dirayetimiz bu tehlikenin siyasi ömrünü bitirecek menzildedir.'' dedi.

 

ÇANAKKALE'DEKİ ŞEHADET OLURUZ AMA YİNE DE ZİLLETİN ÖNÜNÜ KESİP OYUNLARINI BOZARIZ

 

Küresel güçlerin Cumhur İttifakı'nı devirmek için Türkiye'deki muhaliflere destek verme sözleri hala hafızalardayken, 6 muhalefet partisinin bir araya gelmesi ve 7.si ile de aralarında sorun bulunmadığının açıklanmasını, Türk Milletine kurulan büyük bir tuzak olarak değerlendiren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Bu kirli oyunlarınızla ve ihanet planlarınızla baş edecek Milliyetçi-Ülkücü bir irade ve sırtımızı dayadığımız asil bir milletimiz var. Bu millet ne oyunlar bozdu ne mücadeleler kazandı. Set olacağız, bariyer olacağız, baraj olacağız, kale olacağız, sur olacağız, duvar olacağız, Plevne’deki direniş, Kocatepe’deki dirayet, Çanakkale’deki şehadet olacağız, zilletin önünü keseceğiz, oyunlarını bozacağız.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

Resim

 


 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, 6 muhalefet partisi, Yuvarlak Masa, toplantısı, Ülkücüler, zilletin önünü keser, Cumhur İttifakı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı