Osman Diyadin: Bahçeli Alayınızın Fatihasını Okuyacak
Haber Detayı
04 Eylül 2021 - Cumartesi 11:54 Bu haber 3994 kez okundu
 
Osman Diyadin: Bahçeli Alayınızın Fatihasını Okuyacak
Gazeteci yazar Osman Diyadin, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sırasını bekleyen muhaliflerin alayının Fatiha'sını okuyacağını söyledi.
MHP Haberi
Osman Diyadin: Bahçeli Alayınızın Fatihasını Okuyacak

Seçim barajının yüzde 7'ye düşürülmesi kararı üzerinden MHP ve Devlet Bahçeli'yi hedef alarak yeni bir fitne ateşini yakan muhaliflere cevap veren Gazeteci yazar Osman Diyadin, MHP'nin oy oranını hesap ederek fitne çıkarmaya çalışanların akıbeti hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

 

OSMAN DİYADİN'DEN SEÇİM BARAJI DEDİKODUSU YAPANLARA ÖNEMLİ MESAJ

 

''Bir gün Devlet Bahçeli'den özür dileyeceksiniz'' başlığıyla kaleme aldığı yazısında ''Siz bilir misiniz?'' diyerek sorduğu sorularla MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye dair herkesin bilip de bilmezden geldiği gerçekleri anlatan Gazeteci yazar Osman Diyadin, sosyal medyada çokça paylaşılan yazısından sonra yeni paylaşımlarda bulundu.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçim barajının yüzde 7'ye düşürülmesi konusundaki kararını açıklamasının ardından, muhalif siyasetçiler ile Televizyon ekranlarındaki tartışma programlarının gedikli yorumcuları ve köşe yazarları seçim barajının yüzde 7’ye çekilmesini “MHP’yi kurtarma hamlesi” olarak yorumlayarak, bulanık suda balık avlama seferine çıktılar. Seçim barajı üzerinden MHP'yi hedef alanlara cevap veren Gazeteci yazar Osman Diyadin, MHP'nin oy oranını hesap ederek fitne çıkarmaya çalışanların akıbeti hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

 

TÜRKMEN BEYİ DEVLET BAHÇELİ ALAYINIZIN FATİHA'SINI OKUYACAK

 

Seçim barajının yüzde 7'ye düşürülmesi kararı üzerinden MHP ve Devlet Bahçeli'yi hedef alarak yeni bir fitne ateşini yakan muhaliflere cevap veren Gazeteci yazar Osman Diyadin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''MHP; Türk Vatanıdır. Türk Milletidir. Yüzde 100 yerli ve millidir. ABD, AB ne der bakmaz. Yüzünü Türk dünyasına döner! Diğerleri alırken o devleti için canını verecek kadar Türkiye Cumhuriyeti Bekasının siyasi doktrinidir. O nedenle; Çakal rüya gördü diye KURDUN soyu tükenmez. Geçmişte MHP'nin oy oranını hesap edenler bugün Türk siyasetinin mezarlığında gömülü dururken bugün sırasını bekleyenler boşuna MHP'yi beklemesin! Türkmen Beyi Devlet Bahçeli, sizinde Fatihanızı okuyacaktır. MHP Türk devletinin her şartta sigortası olarak varlığını sürdürecek!'' dedi.

 

YAZAR OSMAN DİYADİN'İN DAHA ÖNCEKİ DEVLET BAHÇELİ YAZISI

 

Resim

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN SEÇİM BARAJI AÇIKLAMASI

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Osman Diyadin, MHP, Devlet Bahçeli, muhalifler, Fatiha, seçim barajı
Yorumlar
Haber Yazılımı