Nihat Genç'ten Çok Tartışılacak Bomba İddia
Haber Detayı
06 Aralık 2020 - Pazar 20:20 Bu haber 5646 kez okundu
 
Nihat Genç'ten Çok Tartışılacak Bomba İddia
Veryansın TV Yazarı Nihat Genç, İçişleri Bakanlığı'nın ikna etmeye çalıştığı liderlerin ismini yazarak çok tartışılacak bir yoruma imza attı.
SİYASET Haberi
Nihat Genç'ten Çok Tartışılacak Bomba İddia

İçişleri Bakanlığı son üç ayda ikna ederek teslim aldığı terör örgütü üyelerinin sayısıyla ilgili değerlendirme yapan Veryansın TV Yazarı Nihat Genç, çok tartışılacak bir yoruma imza atarak, İçişleri Bakanlığı'nın anayasa çalışmaları gibi ortak çalışma yapan Kaftancıoğlu, Kılıçdaroğlu ve Akşener'i ikna çalışmalarının ise sürmekte olduğunu söyledi.

 

NİHAT GENÇ'TEN ÇOK TARTIŞILACAK YORUM

 

Veryansın TV Yazarı Nihat Genç, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İçişleri Bakanlığı son üç ayda 52 PKK'lının ikna edilerek teslim alındığını duyurdu, ayrıca bakanlık, HDP ile siyasi sempatisi (anayasa çalışmaları gibi vb.) ilişkisi olan Kaftancıoğlu, Kılıçdaroğlu, Akşener'i ikna çalışmalarının ise sürmekte olduğunu bildirdi.'' dedi.

 

 
 
 
 
İçişleri Bakanlığı son üç ayda 52 PKK'lının ikna edilerek teslim alındığını duyurdu, ayrıca bakanlık, HDP ile siyasi sempatisi (anayasa çalışmaları gibi vb.) ilişkisi olan Kaftancıoğlu, Kılıçdaroğlu, Akşener'i ikna çalışmalarının ise sürmekte olduğunu bildirdi...
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Nihat Genç, İçişleri Bakanlığı,ikna etmeye çalışıyor, siyasi liderleri, ikna etme çalışması, ilginç iddialar, ilginç yorum
Yorumlar
Haber Yazılımı