Mustafa Sarıgül'den MHP ve Bahçeli'ye Destek Çağrısı
Haber Detayı
02 Eylül 2022 - Cuma 09:56 Bu haber 3806 kez okundu
 
Mustafa Sarıgül'den MHP ve Bahçeli'ye Destek Çağrısı
TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, herkesi MHP ve Devlet Bahçeli'ye destek olmaya davet etti.
MHP Haberi
Mustafa Sarıgül'den MHP ve Bahçeli'ye Destek Çağrısı

MHP'nin cezaevinde bulunan mahkumlara af çıkarılmasına yönelik herhangi bir çalışması olmadığı halde, MHP'nin af ile ilgili hazırlık yaptığını ileri süren TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, tüm siyasi partileri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hazırlayacağı af yasasına destek olmaya çağırdı.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN AF KONUSUNA NET CEVAP

 

MHP MYK ve MDK Ortak Toplantısı sonrasında gazetecilerin cezaevinde bulunan mahkumlara af çıkarılmasına yönelik sorusuna cevap veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Haberimiz yok. Bunu söyleyen gazetecilere sorman lazım. Her akşam 5 kişi var, her şeyi onlar bizden daha iyi biliyorlar." sözleriyle, partisinin af konusunda bir hazırlığının olmadığını söylemişti.

 

MUSTAFA SARIGÜL'DEN MHP'Yİ DESTEKLEME ÇAĞRISI

 

MHP'nin af çıkarılmasına yönelik bir çalışması olmadığı halde, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan Açık Cezaevi önünde yaptığı açıklamada, MHP'nin af yasasına destek isteyen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, ''MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin afla ilgili hazırlık yaptığını ben de duyuyorum, son derece doğru ve değerli buluyorum. MHP'nin hazırlayacağı af yasasıyla bizim af yasamız arasında son derece büyük bir benzerlik var. Diğer siyasi partileri de MHP'nin af çağrılarına aynı şekilde cevap vermeye davet ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

  

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türkiye Değişim Partisi, Genel Başkanı, Mustafa Sarıgül, siyasi partileri, MHP, Devlet Bahçeli, destek olmaya, davet etti, mahkumlara af, destek çağrısı
Yorumlar
Haber Yazılımı