MHP ve Cumhur İttifakı Düşmanı Anketçilere MHP'den Tepki
Haber Detayı
12 Ekim 2020 - Pazartesi 13:32 Bu haber 2658 kez okundu
 
MHP ve Cumhur İttifakı Düşmanı Anketçilere MHP'den Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP ve Cumhur İttifakı oylarını düşük gösterme gayretinde olan anket firmalarına tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP ve Cumhur İttifakı Düşmanı Anketçilere MHP'den Tepki

Hakkaniyet ölçüsüyle hareket edilerek yapılan anketlerde Cumhur İttifakı oylarının yerini koruduğu ve MHP oylarının yükseldiği halde, algı operasyonu yapılarak MHP ve Cumhur İttifakı oylarını düşük gösterme gayretinde olan anket firmalarına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, fantezi düzeyi yüksek kamuoyu yoklamalarının kimlere hizmet ettiğini yakinen bildiklerini söyledi.

 

SİYASİ YALAN ÜRETİM MERKEZLERİNİN KİMLERE HİZMET ETTİĞİNİ BİLİYORUZ

 

Düzmece anketler yapılarak kamuoyunu siyaseten yönlendirmeye çalışan Anket firmalarına tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Çıkar amaçlı kimi organize yapıların kamuoyu yoklaması adı altında, fantezi düzeyi yüksek, kiralandıkları odakların hayal dünyasına uygun açıklamalarına Milletimiz gülüyor. Siyasi yalan üretim merkezlerinin kimlere hizmet ettiğini de yakinen biliyor.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, MHP ve Cumhur İttifakı, MHP oyları, yükselen MHP, anketçilere tepki, anket firmaları, MHP Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı