MHP'li Durmaz Yunusemre İlçe Teşkilatı Açılışını Yaptı
Haber Detayı
12 Ekim 2020 - Pazartesi 10:48 Bu haber 2498 kez okundu
 
MHP'li Durmaz Yunusemre İlçe Teşkilatı Açılışını Yaptı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Yunusemre İlçe Teşkilatı'nın yeni hizmet binasının açılışını yaptı.
MHP Haberi
MHP'li Durmaz Yunusemre İlçe Teşkilatı Açılışını Yaptı

MHP İl Kongresine katılmak üzere Manisa'ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Yunusemre İlçe Teşkilatı'nın yeni hizmet binasının açılışını yaptı.

 

TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZ KUTLU ŞEHRE HİZMET ETMENİN ŞUURU İÇERİSİNDE ÇALIŞACAKLAR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, İlçe Teşkilatı hizmet binasının açılış töreniyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Manisa il kongremizi gerçekleştirdikten sonra yeni binasına taşınan Yunusemre İlçe Teşkilatımızın açılışını yaptık. Rabbim hem kongremizi hem teşkilat binamızı Ülkemiz, Milletimiz ve Partimiz için hayırlara vesile kılsın. Ecdat yadigarı kutlu bir şehir olan Manisa'ya hizmet etmek bizim için bir şereftir. Açılışını yaptığımız İlçe Teşkilatı hizmet binamızda görev yapacak tüm arkadaşlarımız bu şuur içerisinde Manisamıza ülkemize ve milletimize değer katıp hayırlı hizmetlerde bulunacaklardır. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi. 

 

BİZLERİ ONURLANDIRAN MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

MHP Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat, İlçe Teşkilatı hizmet binasının açılış töreniyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz, MYK Üyemiz Gülay Özcan, İl Başkanımız Ömer Baysal, İl Ocak Başkanımız Nazmi Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, İlçe Başkanlarımız, İl ve İlçe Kadın Kollarımız ve STK Başkanlarının katılımlarıyla teşkilatımızın yeni hizmet binası açılışı gerçekleştirilmiştir. Açılışımızda bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize ve hemşehrilerimize şükranlarımızı sunarız.'' dedi.

 

 

Resim

 

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Yunusemre, Buğra Çelikkanat, Sadir Durmaz, yeni hizmet binası, açılış
Yorumlar
Haber Yazılımı